mandag 8. juni 2015

Krukker til kjøkken

Ting har et stort utvalg av oppbevaringsbokser for mat. Drømmer du også om et velorganisert kjøkken ? Der alt fra mat og drikke til krydder og tørkerull har sin naturlige plass? Her finner du stilige krukker og bokser som gir kjøkkenet ditt.


Bestikk krukke S, matt svart.

Hos Kid finner du dekorative krukker og bokser. Kan brukes til både oppbevaring og pynt. Kjøp på nett eller i butikk. Hva er mer hjemmekoselig enn et par krukker med ferske urter i vinduskarmen på kjøkkenet ? Våre urtekrukker fra Le Creuset gir kjøkkenet en fin fargeklatt og er.


Det krukkebaserte systemet består av store og små krukker som er fylt med ulike tørrvarer. Glasskrukke engel cm.

Tørrvarene som hun bruker mye av, er i store krukker. Alltid lave priser, fri frakt over 2kr . Oppbevaringskrukker i fargen cool grey med bambuslokk. Krukke med trelokk lav. Solide kjeramikk- krukker av god kvalitet.


Fine krukker fra black design selges samlet. Håndtaket er en diamant. Kjøkken krukker for oppbevaring. Kan du se hva som er spesielt med serviset? Viser alle resultater.


Etiketter med friske farger. For merking av krukker og glass. Bli den første som omtaler dette produktet. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet ? Tre krukker med porselenslokk i størrelsene l, l og l.

For å kunne bruke den siden som det er ment trenger cookies brukes. Skap en ekstra koselig stemning på. Vanntett oppbeavringsboks til kjøkkenet. Se flere detaljer. Priser vises kun hvis du er innlogget.


Rask levering og lave priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.