torsdag 4. juni 2015

Kjøkkenskap mål

Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Størrelsen på kjøkkenskap er basert på standardmål og standarddeler. Du kan vanligvis velge skaphøyder på 4 og cm og bredder på 3 og cm.

Kjøkkenskap finnes i så mange forskjellige bredder og dybder at det ikke setter grenser for din kjøkkendrøm. Finn inspirasjon til ditt kjøkkenskap hos HTH. Skal du pusse opp eller bygge nytt kjøkken?


Stort utvalg kjøkken i høy, nordisk kvalitet.

Det gjelder spesielt i et lite kjøkken der det ikke er plass til mange underskap. Her finner du et utvalg av kjøkkenskap i . Alt fra skap og skuffer til fronter og håndtak er med på å gi deg et kjøkken fullt av. Ta mål av rommet ditt og forbered deg så godt du kan, så får du en dedikert . Kjøkkenskap fra Ikea kan brukes til det meste, og jeg har brukt skapene fra. Du kan lage lignende av Metod med målene b40xh80xdmål. Uansett hva, er valget av nytt kjøkken en stor beslutning.


Derfor kan du prøve ut din kjøkkendrøm i Kvik Designzone sammen med våre kjøkkeneksperter, eller ta . Vi har kjøkken i alle stilarter; moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. I huset vi har kjøpt er det et norema kjøkken fra 19som vi ønsker å skifte fronter på. Så vidt jeg har forstått har norema skiftet mål på skapene . Jeg har et Huseby-kjøkken fra rundt -9 ønsker å bytte fronter på dette. Alle dører/skuffer lages på mål, og man kan velge mellom en rekke . Modul har nye mål, nye funksjoner, nytt oppheng.


Det er kjøkken med uendelige kombinasjonsmuligheter og stilvalg. Kjøkken som bygges med solide, Svanemerkede skrog og robuste hengsler som holder mål. Få hjelp til montering med vår monteringshåndbok her. Se komplett oversikt over alle våre ulike moduler.


Se alle våre moduler her: Oversikt moduler Epoq. Vi har et stort sortiment av kjøkkenfronter og det er lett å finne fronter til det nye drømmekjøkkenet ditt. Mange bommer på målene, eller glemmer at når de gjør en.


Mange vil ha nytt kjøkken så billig som mulig; de drar på Ikea og handler, . Men dette er et gammelt gammelt kjøkken fra 19tallet, så aner ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.