mandag 29. juni 2015

Kabelgjennomføring vegg

Kabelgjennomføring i vegg - posted in Hus, hage og oppussing: Har vegger som er bygget av stendere 1/x med mineralull og gipsplater . Jeg har hengt opp en flatskjerm på veggen. Veggen har et hulrom bak, og en inspeksjonsluke slik at jeg kan komme til.

Kabler i vegg - hvordan få den ut på en pen måte? Det skal legges nytt åpent anlegg i hele huset og jeg lurer på hvordan man rent praktisk løser gjennomføringene gjennom vegger og gulv. Rør svekker isolasjonen i veggen (ikke så mye, men litt, og mer enn kun XP), . NORFO eksosgjennomføring for eksisterende vegg har samme anvendelse som.

Gass- og trykktett kabelgjennomføring brukes i vegger hvor det stilles krav til . Kabelgjennomføring i plast for nedsenkning i bordplate.

Borehull i vegg: 20mm, Kabelstørrelse: 5-15mm, Brannklasse F90. Store kabelgjennomføringer med/uten kabelstige/kabelbro. FS EX: Ekspanderende fugemasse rundt kabler på begge sider av vegg. For spesifikke kabelgjennomføringer, for å oppnå El.


DELTACO Kabelgjennomføring med dekselplate, 1U (19-MCM1) - Type: Kabelføring. Flex D er beregnet for mindre gjennomføringer i vegger og gulv. Tettingen er spesielt egnet for avanserte kabelgjennomføringer i vegger og gulv. Kabelgjennomføring i vegg og trekk av kabel fra lnb (antenne) til tuner.


Montering og instilling av antenne på vegg (evt inneantenne om dette benyttes). Bare å borre seg gjennom veggen og hente spenning fra denne. Veggen er en lettvegg med gipsplate på innsiden, isolasjon inni og trepanel . Holder ledningen rett på veggen og i taket.


Fester ledningene enkelt både i tak og på vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.