tirsdag 9. juni 2015

Farge på kjøkkeninnredning

Kjøkkenet har blitt det nye hovedrommet hos mange. Her skal man bli inspirert til å lage de lekreste retter, mens andre ganger skal man nyte . Farger påvirker oss nok langt mer enn vi er klar over og på et kjøkken, som gjerne er familiens samlingspunkt etter en lang dag, er det viktig å .

Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg. Kjøkkenskap er malt med LADY Supreme Finish (Best i test 2015) Halvblank. Både skaper og vegg er malt i fargen LADY . Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull.


Fargevalget til det nye kjøkkenet er viktig, fordi du formodentlig kommer til å se på fargen en del år. Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Hvitt lysner opp og gir et elegant uttrykk, særlig om en velger kjøkkenfronter og benkeplate i samme farge. Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått?


De som oppholder seg i et hus hver dag, får det bedre inne i seg om fargene harmonerer.

Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør.


Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger' og prøv vår. Sigdal er en av de kjøkkenprodusentene som kan tilby flest muligheter for malte og beisede kjøkken, og har ulike farger i sin fargepalett. I nærmere ti år har hvitt vært en viktig farge i norske hjem. Men skal vi tro ekspertene er denne trenden . Det aller viktigste er å velge farger du liker selv, fremfor å kaste seg på.


Vurderer du å bruke IKEAs kjøkkenskap på badet? Hvitt er ute, nå er det farger som gjelder i husets kanskje viktigste rom. Det her med gråtoner mot gultoner er det mange som er usikre på.


Lady Supreme Finish i farge Kalk på fronter,. Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.