fredag 5. juni 2015

Ekspansjonskar tappevann

Watts ekspansjonskar VA liter – 10kg. Forladet trykk: kg. Ekspansjonskar for tappevannssystemer: viktig med riktig.


Alle anlegg for varmt tappevann skal være utstyrt med anordning for opptak av . Aquapresso ekspansjonskar er de eneste karene på markedet med SINTEF produkt godkjenning beregnet for tappevannssystemer.

På samme vis som i en vanlig hydrofor bør luftmengden kontrolleres. Dette er en enkel Excel-modell som beregner standard ekspansjonskar og kompressorkar samt sikkerhetsventiler til varmeanlegg. Modellen kan også beregne . AX EKSPANSJONSKAR TAPPEVANN OSO. Våre statiske ekspansjonskar med fast fortrykk gir optimalt systemtrykk uten ekstern strømkilde.


Robust design og butylgummibag med markedsledende . Kalkulasjon av standard ekspansjonskar og sikkerhetsventiler.

Hovedkar, Reflexomat 20 REFLEXOMAT ekspansjonskar , type RG 20 komplett for . Et ekspansjonskar er en innretning for å fange opp termisk ekspansjon (utvidelse og samentrekning) i vann og andre væsker. Aquapresso vil kunne gi verdifulle besparelser i systemer med varmt tappevann. TA Hydronics har nylig fått SINTEF produkt sertifikat for dette produktet og er dermed det eneste ekspansjonskar for tappevann med denne . Rustfri ekspansjonskar for åpne system.


Når natten kommer og folk slutter å tappe vann , stiger naturlig nok. Flamco Airfix ekspansjonskar 18L (A) For tappevann. Fortrykket ekspansjonskar for lukkede varme- og kjølesystemer. En gummimembran holder nitrogengass og vann adskilt.


Arbeidstemperatur: -10 . Temperatur tappevann , 55º(65ºC ved akkumulering). Varmepumpe og tappevann. Viktig med ekspansjonskar i tappevannsystemet. Et annet moment her som ikke blir så ofte nevnt er dette med viktigheten av ekspansjonskar for tappevann.


Vi hjelper deg med anbud på ekspansjonskar. Rørlegger Ønsker pris på montering av ekspansonskar for tappevann på varmtvannsbeholder som er 2liter.

Tanker for varmepumper hvor tappevann går i spiralveksler. Eksempler med plateveksler og tappevann i tank. MWT 1og ekspansjonskar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.