mandag 29. juni 2015

Dobbel garasje

Dobbelgarasje er garasjer som har plass til biler, og eventuelt en bod. Våre dobbelgarasjer begynner på bredden 56 og fortsetter i bredden 6og 680. Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal kjøpe en dobbelgarasje?

Våre garasjer kan leveres i alle størrelser, du bestemmer! Her kan du se noen av våre dobbelgarasjer som vi produserer. Husk at vi som garasjeekspert tilpasser og bygger garasjer tilpasset etter kunden . Dobbelgarasjen passer perfekt for deg som trenger plass til to biler.

Garasjen kommer i mange ulike størrelser, . Vi har satt sammen en grunnpakke som omfatter det du må ha på en prisgunstig måte. Forbehold om feil pris og at prisen kan ha . Planer om å bygge ny garasje eller hytte? Vi leverer byggesett til garasjer, hytter, boliger, låver og lagerbygninger.

Byggesett i precut med ferdige takstoler etc. Material-og leveringsbeskrivelse: Stendere: ferdig kappet. Har man to biler og ønsker en biloppstilling til begge, er alternativene enten dobbeltgarasje eller enkelgarasje med carport.


Standard port til denne garasjen er 460x21. Etiketter: areal, bil, bredde, dobbelgarasje, enkelgarasje, Igland . Stor dobbelgarasje i enkel utførelse på kvm. Etter mange år med oppussingsarbeider av sveitserhuset står nå endelig garasjen for tur.


Alt hadde vært så mye lettere om vi hadde en dobbelgarasje fra Dag 1 . Er det noen som vet hvor det er billigst og kjøpe en billig garasje? Den skal være dobbel og om det ikke er stort loft og sånt spiller ingen rolle så . Vi har nettopp fått ferdiggarasje fra Iglan dobbel garasje med rom i etasjen over og to garasjeporter. Vi gjorde alt grunnarbeidet selv, fra riving av gammelt . Nå kan du tegne din egen garasje, og få et uforpliktende tilbud. Liten dobbel garasje på 6xmeter med saltak (38°) og maksimum måleverdig.


Frittliggende garasje inntil mog én etasje kan behandles som meldepliktig . Igland Garasjen presenterer Hushovd dobbelgarasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.