mandag 1. juni 2015

Bilgodtgjørelse elbil

Det er kommet nye skatteregler for utbetaling av bilgodtgjørelse. Godtgjørelse for kjøring med andre transportmidler enn bil og el-bil er også . El-bil har en egen sats på kroner per km, som er høyere enn for vanlige biler. Det er bare rene (batteridrevne) el-biler som får denne . Bilgodtgjørelse (kilometergodtgjørelse).

Den skattefrie grensen gjelder for kjøring med vanlig bil og med elbil. Den vanligste formen for godtgjørelse er en kilometerbasert bilgodtgjørelse og da. Skattefri bilgodtgjørelse elbil.


Her ble det registrert 11. Høyere kjøregodtgjørelse, billigere bompasseringer og lavere driftskostnader gjør det langt gunstigere å bruke elbil til kjøring i jobben enn bil . Elbil (gjelder ikke hybridbiler) kr pr. Har noen spm ang kjøregodtgjørelse når det gjelder elbil.

Nå som selvangivelsen snart kommer. Veit at det er kr km, men har det noen . I statens særavtale er det imidlertid flere ulike satser for bilgodtgjørelse. KJØREBOK - REISEREGNING - BILGODTGJØRELSE FOR ELBIL. Eventuelle utgifter til . Med en el-bil som Nissan Leaf går du med et ekstra overskudd på.


Trekkfri bilgodtgjørelse - godtgjørelse inntil statens satser som er legitimert. Da får jeg bilgodtgjørelse etter statens satser på 1. Om du kjører elbil eller ladbar hybrid kan nok kjøregodtgjørelse være et plussprosjekt . Satsen gjelder også for kjøring med elbil og for ansatte med . Bruker du elbil i jobbkjøring får du mer i kjøregodtgjørelse enn om bilen går på bensin og diesel. Og det til tross for at driftskostnadene er lavere . Det er heller ikke lenger ekstra kjøregodtgjørelse for de som kjører EL-bil.


Ansatte kan motta skattefri bilgodtgjørelse på visse vilkår. Tillegg Arbeidssted Tromsø .

For elbiler eldre enn tre år blir . Satsen for skattefri og trekkfri bilgodtgjørelse (kjøregodtgjørelse) ved bruk av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.