tirsdag 2. juni 2015

Arbor takplater

Våre ferdigmalte takplater i spon setter du enkelt opp taket selv. Velg et tak du vil trives med. Arbor leverer mange typer tak.


Takpanel eller takbord i flere utførelser, takplater eller himling, som noe kaller dette, Multiplater som både er i nyskapende og klassisk design og et litt nostalgisk produkt – som Taktro. Takbord med en perfekt .

Monteringsanvisninger for tak. Her finner du monteringsanvisninger for alle våre takprodukter. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater i spon setter du enkelt opp taket. Resultatet blir et pent og varig tak. Skulle du få en skade kan du enkelt pusse, sparkle og male over.


MDF-plate for bruk i tørre rom. Plateskjøtene skal ikke limes.

Kan også brukes på vegg. Hvitmalte takplater i trefiber fra Huntonit. KampanjeDeco Panel loft krystallhvit. MDF mm Takpanel foliert edelhvit. Forestia Tak-ess Inspirasjon sponplate pk hvit.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Taket skal ikke ta oppmerksomheten fra rommet, men løfte det fram. Det skal være elegant og nøytralt på samme tid.


Base: A, GE 00 OK 00 SV 020. Vaske platene med et mildt syntetisk . Video som viser deg hvordan montering av Huntonit takplater skjer. BYGGVARER: isolasjon, glava, tak s, arbor takplater fra FINN.


For forbruker og proff. Folierte takplater , overmalbare. ARBOR Panel Trend Fotovegg.

Se alle motivene på byggern. Kostemalt hvit MDF, med V-fas. Enten du bygger nytt, rehabiliterer eller pusser opp, kan du oppfylle drømmen om et flott og stilfullt tak med Tak-ess Inspirasjon. Et flott tak bidrar til å heve standarden i rommet. Du kan velge mellom en bred og en smal variant.


Innetaket (himlingen) har langt større betydning for lyd- og lysforhold enn vi tror. Vi har arbor sine plater, typen fas tror jeg de heter. Og jeg ville myye heller hatt et hus med hvite takplater en med panel i taket - så smaken er som baken.


HIMLING GIR ET PENT TAK Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.