tirsdag 5. mai 2015

Tilbygg på gammelt hus

Slik går du frem hvis du vil bygge tilbygg til huset. Om du har kjøpt et gammelt hus , er det smart å gjøre dette før du oppsøker en arkitekt. Vi tenkte atdet ikke ville bli et problem å bygge på huset.


Kombinasjonen av gammelt trehus og nytt tilbygg har gitt dem et unikt hjem. Det nye tilbygget har også fått gammel teglstein.

På gården på Gjervoldsøy ligger det to koselige hus i den gamle hagen, et hvitt og et rødt. Gammelt hus , nytt tilbygg. Bildet over: Et tilbygg , som her på dette rivningstruede huset i Solør, er et stort inngrep og gir dramatiske endringer i bygningens proposjoner . Jeg tenkte jeg skulle starte en . Da Tale og Jørn ventet barn nummer tre, fikk de tegnet og satt opp et tilbygg for å få et soverom til.


Tomansboligen fra 50-tallet ble fornyet med . Et hus for barna på dagen og de voksne om kvelden.

Denne konstruksjonen utfordrer vår oppfatning av hvordan et tilbygg til et gammelt hus skal se ut. Tilbygg og renovering av gammelt hus. Når finværet kommer, så skal det nytes! Trehjulssykkelen finnes fram, og Maiken skal ut og sjekke om det har kommet noe post.


Første etasje får et tilbygg med nytt inngangsparti med stor. Oppgradering av et gammelt hus kan bli dyrere enn å rive og bygge nytt dersom . Oppdraget her var tegning av to tilbygg til et gammelt koselig hus. Det finnes ikke eksisterende tegninger, så her ble det oppmåling så langt det lot seg gjøre.


Trappen har blitt et smykke som svever i nytt tilbygg. Huseier er svært godt fornøyd og stortrives med nytt - gammelt hus. Resultatet ble et kvadratmeter stort tilbygg i mur, med rene linjer og store glassflater.


Det er bygget på i enden av huset og rommer et luftig . Bilderesultat for gammelt hus med moderne tilbygg. Hva gjør tilbygget med hovedhuset? Virker tilbygget tungt og massivt ift.


Vi hjelper deg med påbygg, tilbygg og ombygging av hus.

Spør oss om rå drøft dine planer og ideer. Bestill gratis befaring og få fast pris. Mange er redde for å lage et moderne tilbygg på et gammelt hus , og er redd hele boligens karakter skal forringes i det man introduserer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.