onsdag 20. mai 2015

Spa baderom

Har du lyst på den behagelige spafølelsen på ditt bad? En separat våtsone med buede vegger i grønn mosaikk bryter opp et ellers stramt og minimalistisk baderom. Når et utvalg produkter er inspirert av høyeste sans for velvære, dannes det en . Da vi flyttet inn i leiligheten så var ikke badet stygt, men det var veldig mørkt og hadde ikke alle de løsningen vi ønsket oss på et bad.


KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt lekkert.

Med disse enkle tipsene får du et bad med særpreg. Uten at det koster skjorta. Er du så heldig å ha badekar, er det den beste måten å virkelig finne roen på.


Ha i badesalt eller noen dråper eterisk olje for full avslapning. Unik løsning for små baderom. Har vært på mange spa hotell. Utendørs massasjebad og spa fra VikingBad.

Biofilm Cleaner 5ml For bad. Nå nærmer høsten og mørket seg, og da er det vel ikke mye som frister mer enn å legge seg i et varmt badekar fylt av bobler og omringet av lys. Du kan også velge å kjøpe praktiske tilbehør som trapp, lokkløfter, termolokk m. Håndklær og kluter i myke deilige tekstiler.


Se vårt rike utvalg av håndklær og kluter i tidsriktige farger. En verden av velvære på ditt private spa - bad. Stig inn, og lukk døren.


En forfriskende følelse av velvære venter på deg her inne. Legg fra deg dagens stress og . Vi gjør dette for å la våre innsikter og våre opparbeidede kunnskaper flyte inn i vårt arbeid. Og dermed blir de en del av ditt baderom eller din SPA. Vi har samarbeid med Svenska Badrumsinredningar og fører alle deres produkter. Spakar - med Duravit kan du få wellness i ditt private bad.


Wellness har mange ansikter: det kan være et forfriskende bad i et spa -kar, en duftende varm kopp . To moderne bad , der spa - og luksusfølelsen råder. Badet i hovedetasjen er i forbindelse med foreldresoverommet.

Dette er litt strammere i stilen, med . SPA Jelly Bath gjør i løpet av noen minutter vannet velluktende og til tregtflytende spagelé av tusener av små perler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.