torsdag 28. mai 2015

Sliping av trapp

Smør trappa godt inn med slipeolje. Det er ikke helt nødvendig å bruke olje, men den hindrer at slipepapiret tettes, og er derfor en god investering. Denne trappen går over tre etasjer og det tok to dager å fornye den. I og med at trappen er synlig fra både bakside og overside måtte den slipes på begge sider.


Under kan du se hva som ble brukt under fornyelsen. Rydde, vaske og skrape.

Rekkverket fjernes, pinnene må løsnes, og da må først . Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. Tips: Begynn med en grundig rengjøring før overflaten slipes lett. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk. Maler du ett trinn av gangen, går du på annet hvert . Med enkle knep forvandlet Camilla og samboeren den gamle furutrappa til en moderne trapp. Se hvordan de gjorde det.


En hakkete, skadet eller lakkert trapp , bør slipes før du påfører beis.

Er treverket i god stand og bare behandlet med vanlig såpe, holder det med en trerens før du starter. Beis gir ingen beskyttelse til treverket, så for å forhindre at fargen slites bort i løpet av kort tid bør du bruke en lakk eller olje som toppstrøk. Derfor gikk jeg ned til 60-papir.


Synes det virket mye bedre. Med Metabo Lakkfres kan du slipe veldig presist i dybden, veldig lite om gangen. Verktøyet er laget for akkurat denne jobben, og det er et godt utgangspunkt. Trekantsliper for hjørnene er en mulighet.


Men ønsker du et veldig pent . Ved reparasjon slipes delene med sandpapir korn 2og støvsuges grundig. Heretter påføres hvitlakk med en mohairrulle. Vær opmærksom på at overflaten aldri vil bli så glatt som den som leveres fra fabrikken.


Lær å pusse opp trappen hjemme! Unsubscribe from mpon1? Sliping Av Trapp - gulvslipere, gulvsliping, gulvsliper, lakkering, parkettsliperi, parkettsliping, slipe gulv, sliping av trapp , tregulv - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Han har behandlet slike trapper flere ganger gjennom tidene. Han påpeker at det er bedre å slipe ned trinnene for riper.


Men han har også flekksparklet en god del på trappetrinn.

Er det store skader, kan det brukes stålsparkelmasse (uretan). Hunder og barn som går bersker gir jo et gulv en hard belastning . Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå. Men hvordan man velger å håndtere dette varierer.


Noen legger teppe i trappa , som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring. Andre sverger til treverk som matcher gulvet i den ene eller andre etasjen. Trappa i tre fra første til andre etasje er full av hakk, jeg tenkte jeg kunne slipe av lakken men jeg kan da ikke slipe ned hakkene, da blir det tynt? Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt!


Hva gjør du egentlig hvis du har blitt “ møkk lei” av den gamle tretrappen? På de neste sidene i denne artikkelen får du flere smarte svar! Artikkelen fortsetter her.


Korrekt utført vedlikehold av din trapp til rett tid gir et enkelt og rimelig vedlikehold. Forsømmelse eller utsettelse av det samme vedlikeholdet kan gi omfattende kostnader og forringelse i form av full oppsliping og reparasjonsarbeider. Maler Furutrapp ønskes behandlet, lysnet, evt. Et alternativ kan være å slipe ned trinn, lysne de, male vanger.


Trapp med sving trinn ønskes slipt ned og malt. Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere . Trappefornyere som er enkle å montere, er også på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.