torsdag 21. mai 2015

Skyvedør lås

Med denne hakelåsen vil din skyvedør kunne låses med vrider. Tilbehør til skyvedør finner du her . Har du ikke behov for å låse din skyvedør kan du i stedet velge en draring . Toalettlås til skyvedør. Låskasse med hakereile for innvendige skyvedører.

Benyttes sammen med wc- beslag for skyvedør art. Leveres komplett med sluttstykke for innfelling i karm. TrioVing - Norges ledende leverandør av lås og beslag.


Eller må man ha en dør som åpnes utover? Dersom noen faller om der inne og lener seg mot døren (som jo er grunnlaget for at den skal åpne utover) så blir jo ikke det noe problem når døren åpnes sidelengs. Hvordan gjør man det med å kunne låse en slik skyvedør ? Blir det med vanlig nøkkelhull som i . Lang, plastovertrukket låsevaier.

NorDan skyvedører glir på forseglet kulelager, som gjør det enkelt å åpne og lukke døren selv i større dimensjoner. Vedlikehold Beslag og lås skyvedør. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Tester hos Sintef viser at døren er 1 tett selv om det blåser vind med orkan styrke. Våre skyvedører har vrider på begge sider og leveres med innvendig låsknapp. De kan også leveres med lås utvendig, eller på begge sider. Lyssand skyvedør kan leveres med alle typer . Jeg dro til jernia å kjøpte en kastekrok som jeg monterte øverst på døren :-) fungerer kjempebra og sikkert for barn slik at de ikke får til å låse døren. Dette er inn til soverom.


Det kan kanskje fungere. Sønnen min ønsker naturligvis å kunne låse døren, og skyvedøren har ikke lås. En krok er sikkert rimeligere . Flere resultater fra forum.


Skyvedør med lås innlegg 9. En ny del af Baby Dans sikkerhetssortiment er den smarte skyvedørslås som er en god og betjeningsvennlig sikring til fx garderobeskabe, køkkenskabe og lign. Jeg vil gjerne sikre en skyvedør på terrassen mot innbrudd. Finnes det en lås jeg kan bruke?

Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte. Ut over den ekstra plassen blir resultatet en veldig elegant og diskret løsning for dine dører. Stort sett alle innerdører kan leveres som skyvedør. Når du velger skyvedør. Du kan bla i bildene med piltastene på tastaturet.


Se alt fra BabyDan Se alt fra BabyDan. Få tar seg bryet med å skifte lås når de kjøper ny bolig eller mister nøklene sine. Kompletteres med wc-beslag for skyvedør eller tilhørende nøkkel. Pen lås til skyvedør i krom selges billig.


Passer feks perfekt til et bad. Kjøpt til oppussing, men ble aldri brukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.