mandag 25. mai 2015

Sekketralle jula

Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt . Varetralle med kapasitet på opptil 1kg og fast lasteplan, nedfellbart lasteplan og luftgummihjul (2x mm). Rimelig butikkhandlekurv som gjør transport av alt fra byggerusk til pelletsekker. Sammenleggbar tralle som er enkel å ta med seg!


Man vet aldri når en lastetralle kan komme til nytte!

Hamrons sammenleggbare sekketralle er enkel å ta me . Sekketralle med 1kg kapasitet! Hvis du skal kjøre pelletssekker, flytte eller gjøre noe annet som krever litt bærehjelp, er denne rimelige trallen et godt valg. Praktisk maskintralle . Utstyrt med oppfellbart lastegitter 50xcm), . Bare et tips til de som tenker å kjøpe dyre varmepumper på Jula i år, om. Trallen har en fast lasteplattform (550x3mm) og tre par massive .

Handla meg sekketralle på Jula som var billigere og kan frakte mer . Lagerindikatoren er kun en prognose. Varens tilgjengelighet kan ikke garanteres. Batterilader V, A. Jeg har en sekketralle jeg bruker 2-ganger i året for å flytte ting og tank,. Ser også at Jula har et godt utvalg så sikkert ikke dumt å ta turen . Jula har en enkel og praktisk sekkeholder, som gjør at det bare er å fylle. Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer.


Alt fra standard produkter til skreddersøm. Alle tilbudene fra Jula. Sjekk priser på sekketralle. Kjøp sekketralle billig i nettbutikkene. Kellen sekketralle 2kg.


Selges pga at jeg ikke fikk . Vi har nå sekketralle pris fra Finn. Morten D Jonassen til Jula.

Kjøpte først sekketralle hvor slangene sprakk da jeg pumpet opp dekkene. Så har jeg vært innom . JONEX SEKKETRALLE Lett og solid Allround passer til mye God plass Stor. Hörby Bruk Per en virkelig solid sekketralle som vil hjelpe deg med å bære alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.