mandag 25. mai 2015

Rimelige garasjeporter

Vi kan også få produsert port etter ønsket mål. Rimelig levering over hele landet. Scanporten leverer garasjeporter av europeisk standard. Fri frakt på tilbehør i vår nettbutikk.


Vi sender til hele landet.

Med rimelige kvalitetsprodukter og markedsledende ekspertise hjelper vi deg med alt du trenger til garasjeporten. Man - tor - 1 Fre - 14. Pga mye trafikk er det ofte kø på våre telefoner, forsøk gjerne vårt kontaktskjema først.


Her finner du Krafer Norge AS sin prisliste. Bedriften kan takke kvalifiserte medarbeidere og moderne maskiner og utstyr for at bedriften i dag er . Gapo garasjeport har over års efaring med salg av garasjeporter. Med egen garasjeportfabrikk kan vi lage skreddersydde porter.


GARASJEPORT 250X2STÅL.

Tilgjengelig i butikker. Med det nye krypterende fjærsystemet BiSecur kan man åpne og stenge garasjeporten på avstand og være sikker på at ingen utenforstående kan kopiere signalene. Det er også mulig å se på fjernkontrollen om man har glemt å låse. Motor kan kjøpes til eksisterende port forutsatt at porten fungerer manuelt . Mye kommer fra Tysklan hvor det produseres portåpnere velegnet for norske forhold.


Garasjeporter produseres i Norge, men portåpnere importeres fra utlandet. Kvaliteten er stort sett bra, selv om det finnes noe forskjell mellom billige og litt dyrere. Fleksibel bunn-pakning hindrer trekk ved gulvet. Garanti etter forbrukerkjøpsloven.


Fjernkontrollene kan kobles opp mot 3 . Eurodoor leverer kvalitetsporter og portåpnere til meget gode priser. Enten du velger ledd- eller vippeport. Novoferm K - en slitesterk vippeport. Her er en funksjonell og rimelig leddport av høy kvalitet.


Med en isolering av 20mm polyurethanskum og kraftige gummilister rundt porten klarer ISO temperaturer opp til ca °C. Snekker Garasje skal bygges som tilbygg til eldre enebolig.

Det ønskes tilbud på komplett tilbygg, som omfatter : - oppføring av bygg inkl. Bygningselementer som det er rimelig å regne. Raskt, enkelt og billig. Beskytt din garasje mot innsyn, vær og vind med en garasjeport fra oss. Vi har et stort utvalg av port til garasje for enhver smak.


Lei av den skrikende garasjeporten ? Kanskje du har bestemt deg for å bygge egen garasje, eller du vil skaffe deg en elektrisk garasjeport ? Det finnes forskjellige typer garasjeporter. To vanlige typer er vippeport og leddport. Vippeporter er som regel den rimeligere løsningen og behøver kun enkelt vedlikehold.


En vippeport vipper utover før den plasserer seg under taket i garasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.