onsdag 13. mai 2015

Oppussing av stue

Da Julie Furset innredet stuen, valgte hun en utradisjonell innfallsvinkel. Stuen var så stor at den var vanskelig å innrede. Dette huset fremstår koselig og lunt etter oppussingen.

Kontraster i materialbruk skaper luksusfølelse. Noen strøk med lys maling på vegger og tak har gjort underverker i dette interiøret som tidligere var preget av gulnet panel. Her har vi samlet en oversikt over gode artikler til husets mange ulike rom!


Se hva prisen ble da vi pusset opp en stue på kvadratmeter.

Det er ikke enkelt å sette en pris på oppussing, for det går an å gjøre det . Nå er vi godt i gang med oppussing av huset. Hos Halden Farvehandel selger de produkter som gjør oppussing lett og lystig. Jeg har lag med papirtapet på gipsvegger i stuen.

Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil. Oppussingen startet da de flyttet inn for år siden. Mange av våre kunder ønsker enten å friske opp sin stue eller har akkurat flyttet inn i et hus eller en leilighet som har oppussingsbehov. Hei, vi trenger hjelp til å pusse opp vår stue.


Vi ønsker å få malt vegger stue, en av veggene må sparkles. Stuen før oppussingen, to stuer som skal bli til en. Disse nydelige dørene fant vi inni veggen.


Oppussing av kjøkken og stue - Innspill på budsjett og arbeidsrekkefølge. Oppussing av leilighet (kjøkken, stue, kontor og soverom). Etter år i leiligheten var det på tide med en liten facelift. Sliten og fornøyd: Kvelder og helger har gått med til oppussing de siste. To soverom og stue med kjøkken har fått nytt og moderne uttrykk.


Posts about oppussing stue written by Christian Burmeister. Oppussing kjøkken inspirasjon smal stue forhandlerliste rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.