fredag 29. mai 2015

Norsk betong

Norsk Betong er en leverandør av betongprodukter som holder til på Stokke. Norsk Betong er en del av Østraadt Rør Gruppen. Kontaktinformasjon for Norsk Betong A/S Stokke, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Fagseminar og årsmøte i Norsk Betongforening torsdag 7. BufretLignendeMidt-norsk betong Verdal leverer alt innen kommunalteknikk. Vi leverer også park og hageprodukter til profesjonelle anleggsgartnere. Midt-Norsk Betong Verdal er produsent av ferdigbetong og leverandør av betongprodukter og tilhørende løsninger for vann, avløp, gate, vei, park og hageformål.


Norsk betong - og tilslagslaboratorium AS (forkortet NBTL) er et norsk selskap. Formålet med selskapet er å dekke betong- og tilslagsbransjens behov for . Midt-Norsk Betong har levert betongprodukter i mer enn år. Vi har en betydelig egenproduksjon, og gjennom vår tilknytning til Basal-kjeden kan vi levere et .

NOBI Norsk Betongindustri AS er totalleverandør av rør og kummer, kabelkanaler, mastefundamenter mv. Belegningsstein, heller, støttemur, forskalingsblokk . Produksjon og salg av betong og betongprodukter samt hva hermed står i forbindelse, herunder å delta i andre selskaper. Midt-norsk Betong AS har besøksadresse Venusvegen 76Verdal. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Produksjon av . Midt-Norsk Betong Verdal er produsent og leverandør av betongprodukter og tilhørende løsninger for vann, avløp, gate, vei, park og . Ta kontakt med oss på telefon 7770for en prat om den riktige løsningen for ditt firma.


Konkurransen arrangeres hvert annet år av organisasjonen fib (fédération internationale du béton) der også Norsk Betongforening er medlem. En av kommunens eldste industribedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.