mandag 4. mai 2015

Mammut gulv

Mammut gulv

Stiller du høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, skal du velge Mammut. Mammut er det ypperste innen laminatgulv. Gulvet har en fantastiske overflater og høy motstand mot slitasje.


Mammut gulv

Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. Det beste - og enda litt til! Den nye MAMMUT plus serien fra Kronotex er basert på førsteklasses egenskaper, med ekstra bredde på plankene. Designene er preget av sine edle og autentisk naturlige tre utseende.


I kombinasjon med høy kvalitet og dens universelle anvendbarhet innehar MAMMUT plus den høyeste . GExpress clicksystemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning. Slående utseende, stor motstand mot påkjenninger og god valuta for pengene. Strukturen og fargene gir følelsen av ekte tre. Med de ekstra lange gulvbordene og det . Fargen gir et ekslusivt uttrykk i rommet. Laminatgulvet har en overflate som er preget med årringer og en autentisk struktur.


Overflaten er veldig matt med lite gjennskinn. Fantastiske overflater med høy motstand mot påkjenninger. Se mer i designstudio til kronotex. Laminat gulv - spar opptil på laminat i dag!


Det er svært slitesterkt, og har en sterk overflate som sjelden får riper. Materialet har enorme muligheter med utseende og finish. Meget slidstærkt klikgulv, GLimfri låsesystem, Års Garanti i Stue, Køkken Alrum, Værelser, Kontor. Be om tilbud på parkett.


Mammut gulv

Webdesign av Norgesdesign. Er det noen som har lagt dette gulvet ? Har dette gulvet på flere soverom. Her kommer fire nye dekorer. Dekorer er det samme som utseendet på gulvet. Gulvene har veldig rustikke dekorer, og det ser ut som det er store sprekker i dem . Netop tykkelse og størrelse sikre ekstra stabilt gulv og overfladen understreger samtidig dit eksklusivt valgte gulv.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af mammut gulv Gulve. Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.