fredag 8. mai 2015

Male våtrom

Denne bruksanvisningen er for Jotun Våtromssystem. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. LADY Aqua inngår som en del at Jotuns . I denne filmen lærer du hvordan du går frem for å oppnå et godkjent våtromssystem med Jotuns.


Om man kun vil male veggene må det bygges opp et ”våtromssystem”, det vil si selve oppbyggingen av behandlingene på flatene. Er innredningen veldig slitt kan du istedenfor å male den bytte den ut.

Dette kan også gjøres billig, faktisk gratis. Skal du male bad eller legge baderomstapet? Få gode råd om maling og tapet til bad eller prøv vår fargevelger på nett!


Et malt våtrom er også fritt for fuger, noe som minsker risikoen for at fukt trenger . Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom , og passer fint til et slikt formål. De bør i så fall legge på en duk i tillegg til å male. Har du derimot vegger som er malte fra før av kan du absolutt male dem om på.


Deretter må det påføres glassfiberduk for våtrom på veggen, . Jotun foreslår våtromsgrunning som dobler som grunning og lim for deretter å montere våtromstapet, og til slutt male med Lady Våtrom.

Jeg tenkte å gi vinduene på badet et strøk maling før flislegger kommer. Det ene vinduet blir rett over badekar, og det andre er veldig nær dusj . På vaskerom, bad og kjøkken er det viktig med maling som tåler vask og fuktighet. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting. Men fagfolk advarer mot å ta for lett på oppussingen. Hvorfor ikke male veggene istedenfor å investere i dyre fliser.


Jotun lanserte nylig en ny kolleksjon maling til våtrom som er hypermoderne med silkematt glans. LADY Våtrom er den eneste malingen på markedet med våtromsgodkjennelse Strengere krav til vanntetthet og økt fokus på miljø har resultert i et helt nytt . Til vegger og tak i for eksempel kjøkken, gang, våtrom og andre utsatte rom innendørs. Tekniske data: Påføring: Pensel, rull. Tidligere var mange skeptiske til å male fliser i våtrom , men nå er det så god kvalitet på malingen at det kan være en både rask og rimelig måte . Det å male flisene på badene og vaskerommet vårt, er noe av det.


Bruk en oljebasert heftgrunning egnet til våtrom og glatte overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.