onsdag 27. mai 2015

Lakking av gulv

Han legger til at det med noen lakker holder å rense gulvet med lakkrens før ny lakkering, men hvis du ikke vet helt hva gulvet er behandlet . Er gulvet tidligere behandlet, må du vurdere om gulvet må slipes helt ne. Ubehandlede gulv i heltre bør lakkes så raskt som mulig etter legging for å unngå misfarging etter kort tids bruk.

Legger du parkettgulv bør du forhøre deg med . Fremgangsmåten for lakkering er den samme ved bruk av vannbasert og oljebasert lakk. Finnes det noe vakrere enn et nyslipt og nylakkert gulv? Matt lakk gir samme følelse som et oljet gulv, men med .

Jeg lurer på om noen her inne vet hva det koster og slipe gulv? Jordan viser deg hvordan du lakker gulvet. Slipingen av gulvet gikk unna på en helg - lørdag og søndag (se artikkel her). Det var meningen at vi skulle beise gulvet nøttebrunt og så lakke oppå, men det .

Det er derfor viktig å velge rett lakk til gulvet ditt. Når du først har bestemt deg for å lakkere tregulvet, må du også bestemme deg for hvilken . Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. FINPUSS: Gulvet må pusses med et finere slipepapir før det er klart for oljing, lakking, luting eller såpebehandling.


Se ekspertenes tips til fornyelse av gulvet. Finn ditt nye gulv, parkett eller laminat i Gulvhallens nettbutikk! GULVSLIPING Oslo Priser - Parkettsliping - Gulvlakk- Gulvslipper. Vi utfører gulvsliping (Oslo/ Bærum Akershus) og behandling av alle typer tregulv.


Vi fant (som nevnt her) det gamle gulvet under laminatet i begge stuene. I stedet for å kjøpe gulv bestemte vi oss for å slipe ned det gamle og lakke det. Vi har fagkunnskapen som skal til for å legge lakken for et best mulig resultat og utseende ved lakking av gulv.


Sliping og lakkering/oljing av parkett: kr 22- pr m2. Sliping og lakkering/oljing av Gran/Furu gulv: kr 24- pr m2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.