torsdag 21. mai 2015

Gulvbelegg i trapp

Trapper som er gamle kan bli som nye med noen enkle grep. Nå skal jeg ta av det gamle belegget i trappa for å pusse trinnene og male. Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt.

Klippet er hentet fra DVD'en Ottos laminatgulv. En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller. Det er gulvbelegg på trinnene nå, men jeg skulle gjerne ha fjernet dette og malt treverket i stedet.


Noen som har lagt linoleum i trapp noengang?

Lurer på hva jeg skal gjøre på kanten av hvert trinn. Vi har en trapp som går over tre etager der gulvbelegget må skiftes. Trinnene i trappen har noe forskjellig design på belegg . Vi skal male alt utenom trinnene hvitt, mens vi tenker å legge gulvbelegg på trinnene.

Før og etter montering av gulvbelegg i trapp. Trappa vår var knall rød med blått gulvbelegg på trinnene og sorte plastlister, jeg har dessverre ingen før-bilder. Tiden har kommet for å pusse opp trappen fra 1978. Trappen er unektelig en viktig del av rommet.


Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt! Vi har overtatt et gammelt hus (som vi bruker som hytte), og vi snart er i boks med å pusse opp. Teppeabo - På denne siden vises teppene vi anbefaler til bruk i trapp. De er fra våre kvaliteter i ull, sisal og syntetiske stoffer.


Har ei venninne som jobber i maler butikk som har sagt dette, og jeg skal snart male belegget i trappa mi med den . Pilar servicepartner - Trapp gulvfix - års erfaring. Trappa er en standard tretrapp som ligger det belegg i trinnene. Har fått spørsmål om hvordan vi pusset opp trappa vår opp til 2. Fra gammelt av var det et tykt gulvbelegg i trinnene, som var festet med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.