mandag 11. mai 2015

Glassrekkverk trapp

Pulverlakkert sort eller hvit. Glassrekkverk til trapp. Rustfritt glassrekkverk innendørs. Stilren rustfri håndløper. Rund rustfri håndløper.


Skap en åpen og luftig følelse med et rekkverk i glass.

Hos oss utformer du selv ditt rekkverk etter eget ønskemål og smak. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Underliggende vanger av tre, rekkverk av herdet og laminert sikkerhetsglass. En trapp i eik med glassrekkverk koster rundt - 80.


Ta kontakt for et konkret tilbud. Rekkverket skrues direkte inn i trinnet og festes med bolter av rustfritt stål. Herdet laminert sikkerhetsglass montert med bolter.


Valgene er mange når det kommer til rekkverk i trapp. Vi gikk for glass ekstravagansa!

Ingen trapp uten rekkverk. Men hvordan dette er utformet har mye å si for det endelige inntrykket av trappa. Du kan få både runde, firkantede, rektangulære, dreid rekkverksstaver i tre eller metall med ulike overflatebehandlinger.


Hvis du ikke vil ha rekkverksstaver, kan du prøve deg med en mer moderne løsning med sikring . Våre glassrekkverk kan leveres i mange alternative utførelser. For stolpefrie rekkverk kan vi levere glass i følgende dimensjoner ± 1mm, ,mm og 2mm, vi kan levere glassene i laminert utførelse , eller om ønskelig i laminert og herdet utførelse. Om ønskelig leverer vi også håndløper i AISI 3syrefast stål til våre stolpefrie rekkverk. Vi leverer også rekkverk til trapper , med . Passer også fint for trapper og avsatser ute og inne.


Leveringstid fra lager er normalt 1-uker. Hvis du bruker et glassrekkverk som du fester trinnene i, vil det gi nettopp denne effekten. Du kan fint ha gelender som matcher trinnene for å forsterke effekten. Det finnes to typer materialer som man vanligvis benytter seg av når man skal lage en svevende trapp : glasstrinn og tretrinn.


Tradisjonelt sett har trapper vært i tre, stål eller jern, og det er helt greit. Men er du litt mer minimalistisk eller liker å ha en stilren følelse i hjemmet? Da er det kanskje på tide å oppdatere trappen din litt.


Det er nemlig ikke bare utendørs at du kan ha glassrekkverk – selvfølgelig finnes det mange . Liker spesielt godt festemetoden mot gulv i åpningen.

Noen som vet priser for dette, og evt hva man kaller dette? Hos Trapperingen en det nettopp kombinasjonen rekkverk , håndløper og stolpe som definerer trappemodellen. Innenfor de ulike modellene kan man velge tett trapp , åpen trapp , ulike vangetyper etc.


Når det gjelder rekkverk , er mulighetene mange. Det mest vanlige er spiler, og de kan være både i tre og stål. Jeg ønsker pris på å få levert og montert glassrekkverk med håndløper til innendørs trapp som går over en etasje. Det skal monteres rekkverk par.


Trappens utseende er blitt viktigere med årene. En vakker trapp er husets smykke, og fungerer som et samlingspunkt mellom etasjene. Her har vi samlet alle artiklene vi har skrevet om trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.