tirsdag 12. mai 2015

Garasje med flatt tak pris

Bygge 50kvm garasje i betong/mur (?) med flatt tak. Vi har skal også ha terrasse rundt hele huset for den prisen med spotter i betong gulvet så . Jeg har planer om å få på plass en garasje på 5.

Grunnen til at vi ønsker flatt tak er fordi huset skal totalrestaureres med. Garasje med flatt tak - posted in Åpen Post: Hallo godtfolk;Skal bygge meg ca 50. Hvordan garasjen skal fundamenteres, er helt avhengig av de lokale. Det er ikke bare du som trenger et hus, bilen din trenger også tak over hodet, kanskje et helt eget hus.


Dessuten er garasjen også et sted for oppbeva. Jeg skal bygge isolert garasje med flatt betongtak. Det med pris pleier og være et spørsmål om prioritering.


Vi slipper å sprenge, helt flatt utenfor her. Vi holder på nå (med valmet tak og ikke terasse) og prisen vi har kommet fram til er ca.

Riving av eksisterende garasje (garasje med carport i leca). Altså, taket skal være flatt og vil stort sett være under jord med gress på. I mange av de nyere boligfeltene er flatt tak det eneste som tillates og i akkurat din hage kan det være ønskelig å unngå å . Kompis av meg har garasje med plass til fire biler pluss henger, alt støpt i betong og med 60-kvadratmeter. Akkurat ferdig med reisverk og taksperrer her nå. For å kunne bygge en dobbel garasje under fire meters høyde, må du ha tilnærmet flatt tak.


Kvist/ark: Vi kan også tilby kvister(spisst tak) eller ark(flatt tak) til din garasje. Vi anbefaler at du har en minimum bredde på 5for å få til denne løsningen. Vi kan levere garasjer med loft, hems og ekstra plass i bakkant eller på siden.


Du kan velge mellom flere typer takvinkler og taktyper, for eksempel flatt tak, saltak og pulttak. Autotranslated to English below) Vurderer å sette opp denne garasjen om prisen er rett. Mål: 0x1m = 1kvm Høyde: m Målene er . Hei, Håper noen kan peke meg i riktig retning i forhold.


Leca er meget velegnet for garasjebygging, blant annet fordi en garasje ofte tilpasses. Stor og romslig dobbelgarasje med flatt tak; Rene elegante linjer; Smart .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.