tirsdag 5. mai 2015

Ferdigbefaring sjekkliste

Sjekkliste ved overtakelse av bolig. Ta ikke lett på overtagelse av bolig. Det er viktig å stille godt forberedt. Last ned sjekklisten her.


TA MED FAGKYNDIG – Ta gjerne med en fagkyndig på overtagelse. Boligen skal være i samsvar med Norsk lov, forskrifter, Norsk standard og god byggeskikk.

SJEKKLISTE FERDIGBEFARING. Dokumentet viser hvilke sjekkpunkter som skal være gjennomgått og oppfylt før et anlegg overtas av. Se også opp i taket og på dører.


Lister: Det skal ikke være . Sørg for at drømmeboligen ikke blir et mareritt. En del kan du også se etter selv og spørre eier om når du er på visning. Advokathjelp ved skjema og sjekklister ? Skjema for ferdigbefaring og overtakelse.


Når du er på ferdigbefaring kan det være lurt å ta med en som har.

Dato for: befaring: ______ innflytting:______ utbedring i henhold til sjekklisten :______. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Enhet vann og avløp er ansvarlig for at kopi av sjekkliste , referat fra ferdigbefaring og.


Er det utarbeidet SHA plan i prosjektet? Overtakelse av VA-anlegg. Ved prosjektnivå er det tilstrekkelig med risikovurdering utfylt av el-entreprenøren i hht REN. Prosjektnavn: Private utbyggingsområder.


Det viktige man må tenke på er at man ikke bare leier inn folk til en ferdigbefaring , men at man har med . Grensesnittsmatrise og sjekkliste. Prøveprogram med sjekklister og annen dokumentasjon utarbeides av. Faseoppdelt ferdigbefaring. Du kan laste ned kontraktene gratis hos . KON 5Avsluttende byggearbeider sjekkliste 11.


Befaringer, Melding om ferdigbefaring. Fylles ut og sendes til VA-etaten i forkant av overtakelsesforretning . Mangler: ferdigbefaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.