mandag 4. mai 2015

Ferdig beiset panel

Les mer om ferdiglasert panel. Beis er med å Forskjønne treverket og gir mange spennende fargemuligheter. Når man henter inspirasjon i naturens egne farger og materialer vil interiøret fremstå med en helt naturlig harmoni.


Nå får du ferdigbehandlede interiørprodukter med Osmo . Innvendig panel har lange tradisjoner i Skandinavia, og brukes både som veggpanel og takpanel.

Det er stadig like aktuelt i det skandinaviske trendbildet. Tre er et ærlig materiale. Det er varmt, naturlig, miljøvennlig, lett å bearbeide, klassisk og varig.


For dager siden - VYRK leverer ferdigmalt eller beiset panel til hus, hytte og andre bygg. Spar tid og penger, få et bedre resultat. Bjertnæs Sag har et beiskonsept med standard utvalg av beis i trendy farger, og gjør ønsker å gjøre ferdig beiset panel lett tilgjengelig for deg.


På oversikt over våre forhandlere, vil du finne butikker som har vår panelutstilling slik at du kan se fargene live. Våre standard farger er inspirert fra naturen.

Midnight Choir, Setergrå, Trollhvit, Ubehandlet. Vi leverer en rekke ulike panelprofiler ferdig behandlet med nøye utvalgte og testede produkter. Beiset , lasert, malt, lakkert.


Resultatet blir jevnere og med en kvalitet som ikke er mulig å få til med malekosten hjemme. Våre effektpaneler har i tillegg til maling eller beis, fått et nennsomt lag med skimmer, glitter eller perlemor. Veil ligger den på ca 2pr m2. Hva koster ubehandlet panel til sammenligning?


Panel innvendig behandlet varer. Her er det ikke påkrevd med . FURU 13X1SKYGGE SKRÅ NAT LASERT. Tilgjengelig i butikker. GRAN 12X1SKYGGESKRÅ KL2.


Gjør ett kupp, da vi skal kvitte oss med vårt lager av diverse paneler og isolasjon. Varene er av den beste kvalitet og ikke pakket opp. Hyttepanel , Glava, Rockwool, Drivvedgrå, Glattpanel , Østerdalspanel er noen av varene for salg.


Mail eller ring for tilbud.

Lykke til med ditt valg av. Ferdig malt panel med skjult innfesting! Monterings prinsipp med skjult.


Ved bestilling av beiset panel kan vi sende fargeprøve av våre standard beisefarger, se side og 19. På den måten kan du lettere få . Lune grå- og bruntoner fremhever spillet i treverket og gir ”lodge-stilen” som mange tilstreber, særlig i fjellhytter. Våre panelleverandører tilbyr nå ferdig beiset panel.


Det er uansett en fordel å beise panelet før det settes opp, fordi du da slipper striper av ubehandlet materiale som . Den beisede panelen har truffet interørtrenden perfekt. Nye spenstige fargealternativer som henter inspirasjon fra sjø, vidde og fjell har gitt beiset panel en fornyet interesse i markedet. Fargevalgene er mange og kan enkelt kombineres med utseende på gulv og lister.


Med andre ord må arbeidet utføres gratis for å kunne konkurrere på pris. Våre beisede paneler er å regne som et ferdig produkt etter montering. FOTO Alle bilder på høyre og venstre side: Hedda Hytter - hedda. Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.