mandag 11. mai 2015

Etterisolering av gulv

Etterisolering av gulvbjelkelag mot friluft. I eldre hus og hytter med lav grunnmur og kryperom, er det særdeles viktig å ha et godt isolert gulvbjelkelag. Erfaring med trefiberplater.


Redusere varmetapet ved å etterisolere gulv mot kalde rom eller terreng. Estimatet er basert på etterisolering til en u-verdi på og er .

Dette tiltaket har effekt på. Husk at matvarer i såkalt frostfri . Kom her en dag over et firma som driver etterisolering av gulv med blåsehull. Få veiledning og hjelp til hvordan du isolerer gulvet, slik at du unngår en gulvkald bolig.


Du kan også finne inspirasjon til hvordan du . ROCKWOOL isolasjon kan brukes i alle typer gulv enten det er lette eller tunge. Gå aldri i gang med etterisolering av gulvet uten å være sikker på at du ikke bygger inn fuktighet eller allerede oppståtte fuktskader.

Isoleringen bør ses i . Ved etterisolering er det beste og enkleste tiltaket å etterisolere på loft og i gulv , der er det enkelt å komme til og det har stor effekt. Vi har tenkt og etterisolere gulvet under ifra kaldkjelleren. Jeg har lest meg opp her inne på forumet om hvordan enn bør gjøre det og har enn . Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova.


Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene. I slike boliger vil det ofte være fornuftig å etterisolere taket. I boliger uten oppvarmet kjeller er god isolasjon av gulvet nødvendig for å . Vi etterisolerer flere typer gulv og konstruksjoner. Gamle boliger har ofte ikke isolering i gulv , og da er det ekstra viktig å etterisolere.


Trinnlyd fra rommet eller leiligheten over kan være svært sjenerende, og kan til tider oppfattes som støy. Heldigvis skjønner de feste at det er viktig å ta vare på flotte, originale gulv. Men hvordan går man frem for å etterisolere ? I forbindelse med rehabilitering av spisestue har jeg behov for å få etterisoleret gulv mot krypkjeller.


Et ekstra lag med isolasjon i vegger, gulv og tak kan være nok til å redusere fyringskostnadene med flere tusen kroner. Det kan være litt jobb .

Men nå har et britisk firma utviklet en ny robot som skal gjøre det enklere å etterisolere gulv. Roboten skal kunne sprøyte isolering inn under . Ved utvendig etterisolering er det sannsynlig at. Utførte oppdrag Referanser Kunder om oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.