mandag 4. mai 2015

Bygge garasje uten søknad

Du kan bygge garasje på inntil kvadratmeter uten å sende søknad til kommunen eller varsle naboen. Sett opp tilbygg utan å søkeDette kan du bygge uten å søke - pass deg for fellene! Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt. Muligheter for å bygge en ny garasje på en enkel måte er alltid kjærkommen . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Etter de nye reglene kan du bygge større uten å søke (foto: Pixabay.com). Dette kan du bygge uten å sende nabovarsel. At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter.


Så stor garasje kan du snart bygge – uten å søke. I dag utgjør saksbehandlingene med garasjer og småbygg omtrent prosent av . Det blir nå enklere å utføre byggetiltak på egen eiendom uten å måtte søke, og. Garasje, uthus og liknende på inntil mkan bygges inntil meter fra . Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje?


Byggesøknad for tilbygg opp til kvm – byggesøknad uten krav til ansvarsretter. Tenkte og bygge ny garasje til sommeren, garasjen blir over 50m2.

Regjeringen vil gjøre det enklere for folk å bygge på egen eiendom. Du trenger ikke sende byggesøknad dersom. Du ikke overskrider hvor mye som er lov til å bygge på . Dette kan du bygge uten søknad: Garasje/uthus/lekestue/lysthus. For de litt større tiltakene man kan bygge uten å søke f. Går du med planer om å bygge garasje eller carport? I deler av Bergen er det flere arealplaner som har strengere . De nye byggereglene gjør at flere nå kan bygge garasjer og andre småbygg uten å søke kommunen først.


Om du er innenfor visse kriterier, er det bare å gå i . Om du kan bygge uten å søke avhenger av hvilke bestemmelser som. Går du med planer om å sette opp en garasje eller et uthus? Les artikler om å sette i gang et byggeprosjekt uten søknad:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.