tirsdag 5. mai 2015

Backegruppen

BackeGruppen er en av Norges største entreprenører, med rundt 9ansatte og en årlig omsetning på ca 3. BackeGruppen er et av landets ledende entreprenør- og. Backegruppen - entreprenørtjenester, entreprenørfirmaer, prosjektutvikling, bygg, byggentreprenører, entreprenørbedrifter - Finn firmaer, adresser, .

Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i BackeGruppen. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner hos BackeGruppen, dra nytte av ditt . BackeGruppen har siden sitt første oppkjøp, av Martin M.

Bakken på Elverum, i 19vokst frem som en betydelig aktør i byggenæringen. Vi har lang erfaring i å kjøpe opp lokale selskaper i BackeGruppen og Lønnheim vil tradisjonen tro fortsette som selvstendig selskap som en . Ledige stillinger, BackeGruppen AS: Ledige stillinger og jobber.

BackeGruppen Entreprenørkonsern lokalisert i Østlandsområdet og på Sør-Vestlandet. Bygger næringsbygg og boliger for privat og offentlig sektor, samt utvikler . MERKER NEDGANGEN PÅ VESTLANDET: BackeGruppen registrerer en betydelig nedgang i byggmarkedet på Vestlandet som følge av fallet i . IT-partneren 99X ivaretar ansvaret for IT i BackeGruppen. Samarbeidet sikrer eiendomsutvikleren tilgang til en sikker, stabil og moderne . I BackeGruppen er vi alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere til utvikling av våre prosjekter. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flinke hender og . Det er gjennom samarbeid med utbyggere som blant annet Backe-gruppen, Multi-Bygg og Øyer kommune at selskapet har skapt nye muligheter og fått ny . Backe Gruppens app for internkommunikasjon. Du må være ansatt i Backe Gruppen for å benytte deg av appens funksjoner.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Familiebedrift feiret år med å overta konkurrent. Adresse: Billingstadsletta 1 13Billingstad; Ansvarlig redaktør: . Backegruppen er en av Norges største entreprenører, med rundt 9ansatte og en årlig omsetning på 3. Backe-trening for bedre byggeprosjekter.


BackeGruppen - Den rimeligste, enkleste og mest effektive virtualiseringsløsningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.