tirsdag 26. mai 2015

Arbeidsbenk i rustfritt stål

Arbeidsbenk i rustfritt stål. Hos Purus finner du arbeidsbenker for alle tenkelige miljøer. Benkeplater er produsert i 1. Til benkeplaten velger man alternativ vaskekum i ønsket størrelse. Rustfri benk med underhylle høy kvalitet rustfritt stål AISI 3Topplate av børstet rustfritt stål, mm tykkelse forsterket med sponplate Tilgjengelig med eller uten oppkant (høyde mm) Høydejusterbare ben av 40xmm firkantrør med amplitude mm Standard høyde er - cm.


Ekstra underhylle, i tillegg.

Flotte arbeidsbenker i rustfritt stål. Vi har et stort utvalg modeller til konkurransedyktige priser. Det beste er når bordet er av rustfritt stål , som betyr at det er spesielt lagd for at det skal fungere optimalt på et kjøkken.


Materialet er mer holdbart overfor riper og rust, dessuten passer. De hygieniske benkeplatene tåler hard slitasje og er lette å holde rene, og de er planlagt spesielt for yrkesbruk. Skuffer i rustfritt er påmontert på høyre side, se bilder. Elektrisk - høyderegulerbar benk.


Hev og senk arbeidsbenk i rusfritt stål , bryterpanel Vi leverer benker med hydraulisk eller elektrisk hev og senk i alle størrelser.

Skal bygge meg arbeidsbenk rundt i garasjen, men er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med benkeplate. Tenkte meg en sandwich av to sponplater og en tynn plate av rustfritt stål. Ideelt felle den ned i sponplaten, men det blir jo helvete mye fresing? Blir snakk om rundt lm med en dybde på . Stabil arbeidsbenk i rustfritt stål. Med en ekstra hylle og kryssende ribber under hyllene for optimal stabilitet.


Justeringsbare ben som kompenserer for ujevnt underlag. For å møte konkurransen i den delen av markedet som går mot rimeligere og enklere produkter, og bli enda mer konkurransedyktig, har Nicro valgt å ta fram produktserien Nicro Bravo. I begynnelsen var rustfritt stål en praktisk løsning på et reelt problem.


De utkonkurrerte raskt rivalenes porselen og emaljerte støpejern. Hjemmelaget, gammel og god arbeidsbenk selges. Plate i rustfritt stål, så egner seg godt til vannsøl i f. Rustfritt arbeidsbord produsert av stål i henhold til klassifisering EN 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.