onsdag 6. mai 2015

Abbl forkjøpsrett

Her presenteres de boligene som er utlyst på forkjøpsrett. Skal du selge en leilighet i Kolsåstunet Borettslag, Gjettumtunet Borettslag eller Bjørnhaugen Borettslag? Det er forkjøpsrett internt i det enkelte borettslag og for.


Dette er din viktigste medlemsfordel. Overføring av bolig til nærstående reguleres . UTLYSNING ETTER ORDINÆRT SALG (ETTERHÅNDSUTLYSNING):.

Som medlem får du også rabatt på en rekke innkjøps- og rabattordninger. MELDING OM FORKJØPSRETT. Asker og Bærum Boligbyggelag AL.


Vårt hovedfokus er å skaffe våre medlemmer bolig, samt å yte tjenester for våre tilknyttede boligselskaper. Først og fremst gir det forkjøpsrett ved kjøp av våre nye boliger og på brukte andelsboliger. Et medlemskap hos oss gir . ABBL ved forkjøpsrettsansvarlig.


Da har du nemlig forkjøpsrett på boliger i borettslag som er tilknyttet . Aktiver medlemskortet og få tilgang til rabatter og bonuser.

Se ukens boliger på forkjøpsrett her. Forkjøpsrett er boligbyggelagenes største medlemsfordel. Bruk vedlagte skjema Melding om forkjøpsrett.


Må konkurrere med private på pris, ingen forkjøpsrett. Abbl - abbl , ansiennitet, bbl, bolig, boligbygging, boliger, boligforvaltning, bolighandel, boligprosjekt, boligprosjekter - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Kredittkort for medlemmer. Gavemedlemskap Investering i framtiden . Medlemsfordeler Få ekslusive fordeler. OBOS-medlemmer benyttet seg av forkjøpsretten og kjøpte boliger i Hagebyen på Fornebu torsdag kveld.


Benyttelse av forkjøpsrett (belastes kjøper), Fast, Inntil kr. På ABBLs nettsider finner du leiligheter som legges ut med forkjøpsrett for medlemmer i ABBL. Alle andelshavere i ØBL har pliktig medlemskap i ABBL.


Lettstelt og velholdt Andelsbolig beliggende i populært boligområde i rolige omgivelser på Solåsen, ca. Dersom det er tilknyttet et boligbyggelag vil medlemmene i boligbyggelaget ha forkjøpsrett ved . Utlysning av forkjøpsrett : Annonse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.