torsdag 2. april 2015

Vaskemaskin slange overgang

Skal du koble slangen til tuten på krana, eller er det en egen kran for vaskemaskin ? Innlegget ble redigert 08. For oppvask- og vaskemaskin. Byttet nettopp vaskemaskin , og har friskt i minne hvordan krana ser ut.


Den har gjenger utenpå.

Hvis det er en slik du mener, så vil enhver forhandler av hageslager og utstyr ha riktig overgang. Evt også biltema og Clas Ohlson. Vet ikke hvilken dimensjon, men det kan du sikkert måle ganske enkelt. Hei Skal bytte vaskemaskin. Har altså ingen mulighet til å bytte slangen på den nye maskinen.


Tenkte derfor å skjøte slangen. Er ikke den tilkoplingen til en løs dusjslange ?

Sånn du ser på restauranter og sånt? Virker rart å feste vaskemaskina rett på krana der det blir synlig? Vi har variant med vaskemaskin på krana, men da er det ett kobberrør som går ut igjen av krana under vasken (kobberrør på krana). Da er alt skjult, men det . Fiber- og gummipakning er inkludert. Kledning i PVC og vinkel av nylon.


Eg trenger hjelp til å finne ein slags overgang mellom vannkranen på kjøkkenet til slangen som fører vatnet inn til benkoppvaskmaskina mi. Kjøkkenkrana har størrelse Rmen har . Problemer ved skifte av vaskemaskin 30. Koble til oppvaskmaskin 30.


Overgang på oppvaskmaskin 28. Huskeliste – montering av vaskemaskin. Husk at du må ha vannlås på slange om du ikke har sluk i gulv . Jeg har en benkoppvaskmaskin jeg gjerne skulle koblet på dusjen, men de har forskjellige tilkoblinger.


Har tatt bilder av slangen og dusjkoblingen, er det noen som kan skjønne hva slags adapter jeg trenger utifra disse?

Du trenger en overgangsnippel: . Denne delen erstatter eldre produkter (1). Innvendig avløpsslange til vaskemaskin. Vi har alt det du trenger av tilbehør til vask og tørk av dine klær. Vi har både vaskemidler og skyllemidler som etterlater en deilig duft. Er du plaget med vanskelige flekker, har vi også et utvalg av kjente vaskemidler for flekkfjerning.


Skjøte innløpsslange til vaskemaskin – ansatsnippel. Tilkoblinger og skruer av nylon, fôring av aluminium. Hvor får man kjøpt lengre vannslange til vaskemaskinen enn det som følger med? Nordic Quality innløpsslange 3. Eks mva kr 50Inkl mva kr 63.


Du kan sikkert finne overgang på Clas ohlson også om du ikke har en lokal rørleggerbutikk (Comfort, bademiljø osv). Trenger du noe som holder vannslangene på plass har vi også en praktisk vannslangetrommel. Sannsynligvis bruker du avløpsåpner altfor sjelden! Her er eksperttipsene til rene rør.


Fliseramme 200X2mm med uttak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.