torsdag 2. april 2015

Sveising trondheim

Sveising - sveising , maskinering, verkste sveisearbei sveisere, kurs, stål, fresing, pakking, laserskjæring, storkjøkken - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Sveiseverksteder - sveising , maskinering, stål, fresing, sveiseverksteder, platearbei sveisere, verkste sveisearbei sveiseverksted - Finn firmaer, adresser, . På vår sveiseavdeling har vi dyktige faglærte sveisere som setter. Såvel som sveising tar vi også på oss varierte oppdrag innen lodding. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 24.

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! SVEISING i TRONDHEIM har aldri vært . Har en liten og lett smørebukk. Den er holdt sammen av en mutter som er . Ottesen Sveisearbeid AS. Vi hjelper deg med anbud på sveising. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Trondheim.


Er det noen i Trondheimsområdet som holder på med sveising og gjerne tar på seg litt jobb? Maxirør AS er foruten å være industrirørleggere også sertifiserte i sveising og.

Vi er for tiden ansatte med sertifikater innen sveising , varme arbeider, lift, kran og for diverse kjøretøy. Det er svært viktig for oss at våre kunder og ansatte blir . Alle sveisere hos Pro-Pipe Norway AS har Muffesertifikater samt sertifikat i varmt arbeid. De er alle sertifisert innen forskjellige typer sveising og utgjør tilsammen . Har DU lyst til å lære deg sveising med våre venner ved Makerspace ? Då er det bare å hive på seg arbeidsklede og bli med! Vi utfører både TIG, MIG og vanlig elektrodesveising.


Trondheim Stål AS er for tiden ansatte og hele med fagbrev. Våre spesialoppdrag innebærer sveising av de fleste metaller, som aluminium, rustfritt. Arbeidsoppgaver: sveising støping av betongelementer armering forskaling Du. Styrke, korrosjonsmotstan egenskaper i en sveis , samt mekanismene bak utmatting og brudd er noen sentrale tema .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.