onsdag 1. april 2015

Ski bygg trelast

Vi har lange tradisjoner og høy kompetanse innen trelastfaget. Vi velger ingen raske løsninger og er svært opptatt av trelastkvaliteten vi tilbyr markedet, - vi har en gjennomarbeidet strategi på hvilke skogområde vi ønsker å hente vår . Opplevelsessenter for bygg og bolig! Norges største byggevarehus og råeste kjøkkenforhandler.


Fredrikstadbrua og Glomma!

Med en avdeling på ansatte ønsker vi å styrke vårt proffsalg, og søker nå etter en selger med kompetanse innenfor byggevarer og trelast. Ski Bygg ØstsidenTrelast har over mange år utviklet . Du vil primært jobbe med ordrebasert salg, men du er fleksibel og bidrar . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. SKI BYGG AS AVD ØSTSIDEN TRELAST.


Ski bygg AS avd Østsiden Trelast fra , Østfold. Join LinkedIn today for free.

Alminnelig melding mottatt: 14. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Salgssjef, Butikksjef (Færre Enn Ansatte- Privat Virksomhet), Selger (Detalj), Butikkselger, Renholder (Bedrift). Dine valg: Opplæringskontor. Ser du etter ◴ åpningstidene til Skibygg ? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Skibygg i Drøbakveien 2i Ås på Tiendeo.


Selskapsform, Avdeling. Noen generasjoner videre har bedriften forgreinet seg, og har flere bein å stå på. XL- BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer.


Besøk oss i dag, våre eksperter står til din tjeneste! Ytterligere informasjon. Gratis parkering med ladestasjoner til el bil. Tilhengerutlån og maskinutleie.


Nøkkelfiling, Byggekonto og Coop bedriftskort. Se kundeavis Gå til nettbutikk .

Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butik. Mosjonsløp for løpere i alle aldre og størrelser i Follo.


I denne stillingen er man ansvarlig for for å lede Companys i alle aspekter fra salg til. Er du vår nye selger innenfor tyngre byggevarer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.