torsdag 30. april 2015

Mur trapp ute

Trapper og fundamenter, levegger og blomsterbed - ja til og med grillplasser er noen av. Pynt opp ute: Slik lager du din egen krukke i betong. Det å lage solide murer og trapper som er gode å gå i krever god innsikt i materialenes egenskaper og hvordan vinter og tele skal håndteres.

Trappa jeg skal støpe, er ca 50m opp og er mur på begge sider, så blir jo bare å. Be om betong med lav slump når du skal støpe trapp. Forside Grunnarbei mur og betong Tips til støping av trapp og platå. Jeg har tenkt å bruke 10cm isopor under hele trappen og så langt ut på .

Maks opptrinn for en utendørs trapp er cm, noe som gir et inntrinn på cm. En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen? Savner du også en trapp til terrassen eller uteboden?


Mer trenger du ikke for å lage denne trappen, som både er stabil og robust. Jeg skal male ei betongtrapp som ikke har vært malt siden et mislykket.

Vi ønsket en utvendig trapp ned i kjelleren, for å få bedre adkomst når saker og ting skal opp og ned av . Eide Stein AS er underleverandører av granitt for mur, kanter, trapper og fasade. Granitt egner seg både inne og ute, til trapper, tørrmur, kantstein osv. Formatet er anvendelig og det rustikke uttrykket gjør den egnet som kantstein så vel som til å lage små murer, trapper, blomsterbe utegrill osv. Som et ledd i hagetransformasjonen så måtte vi bygge nye murer og trapp. Her er bilder fra prosessen, og litt kortfattet kommentering underveis . Trapper og fundamenter, levegger og blomsterbed – ja til og med grillplasser er noen av.


Vi skal grave ned og lage utendørs kjellerinngang. Hva er passe mål på inntrinn og opptrinn på en . Maks opptrinn for en utendørs trapp er cm, noe som gir et inntrinn på cm. Støp av betong plate Murbygg betongbygg husbygg trebygg tilbygg . Skiferheller anvendes særlig som markbelegninger, belegg på terrasser, trapper og murer. Godt kjent er vel bruddhellene (villhellene) med sin uregelmessige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.