torsdag 30. april 2015

Epoxy gulv stavanger

Vi har lang erfaring og garanterer et resultat du blir fornøyd med! Vi har lagt Epoxy Gulv på bad i år og kan anbefale dette på det sterkeste. Mange forsjellige design, tett og ikke minst lett renhold uten fuger. Finn veibeskrivelse , kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Våre gulvsystemer er skjøte og fugefrie belegg av herdeplast. Beleggene har historisk sett blitt benyttet i industrihaller og på andre arealer der det er behov.

Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet. Vi hjelper deg med anbud på epoxygulv. Legge parkett og fotlister i kjellerleilighet. Stavanger , Norway: Vurderingen 4. Godt fornøyd med arbeidet som ble utført.


Arbeidet ble gjennomført i henhold til avtalt tidsbruk og pris. God kommunikasjon underveis. Avretting av kvadratmeter kjellergulv.

Veldig fornøyd ,rask befaring og bra utført arbeid. Mer enn års erfaring. Ulike gulv og overflater fyller ulike funksjoner. I samarbeid med markedsledende produsenter kan vi levere optimale gulvløsninger for de fleste bruksområder og omgivelser. Vi tilbyr gulvløsninger for de fleste miljøer og belastninger – både innendørs og utendørs.


Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring.


Husk å bestille tynner i tillegg til maling! Fikk et overslag ettersom huset ikke er ferdig enda. Dette er snakk om 1mog det er da tallene blir skremmende. I tillegg kommer prisen for å støpe selve dekket, vi har . D Firmaet som skal gjøre jobben fortalte om sprekkdannelser som kunne forekomme, spesielt ved lange strekk. Har fått være med rundt å sett på slike gulv både i bolig og . Et godt gulv er mye verdt.


Velg EpoxyGrossisten der krav til slitestyrke og varighet er viktig.

EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke forskjellige miljøer og industrier med overlegne resultater. Nå har Høyesterett avgjort saken. Det ble startet av personell fra tidligere.


Industrigulv AS og Fasade AS. Vi besitter snart års erfaring innen legging av fugefrie belegg. Vi er i dag rundt ansatte i gruppen, hvorav er gulvleggere og utgjør administrasjon og ledelse. Vi legger epoxy i fra små rom til industrihaller på flere tusen kvadratmeter. Norsk Epoxy Gulv as utfører alle typer epoxy , polyurethan og akryl gulv til bolig og industri.


Våre tjenester inkluderer alt fra epoxygulv til tømrertjenester. Det er ikke registrert et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.