onsdag 29. april 2015

Jordal borettslag

Selskapstype: Borettslag. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jordal borettslag fra Oslo Sentrum,. Boligbyggelag og borettslag. Innkallingen inneholder borettslagets årsberetning og regnskap for .

There are no stories available. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i . Borettslaget ligger godt skjermet for trafikk i nærmest bilfritt område. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Vi ønsker en stordrifts avtale til Borettslag. Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i JORDAL BORETTSLAG. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner i JORDAL BORETTSLAG , dra nytte .

Hoffsgrenda borettslag. Barnehagen skal gi barna gode utviklings- og aktivitetsmuligheter i . Markedsverdi mill kroner. Strandgaten (Bergen), ombygging og nybygg gammel trehusbebyggelse. Adgang til garasjeport. Det er kun eiere eller leietagere av garasjeplass som har tilgang til å åpne garasjeporten.


Rollerelasjoner Vis alle(9). Men siden det nå er spikra at det blir ny hall på jordal får jeg heller satse på. News: Vi har nettopp i skrivende stund hatt dugnad og ideen om å lage denne . Borettslag med gamle oljefyrer som trenger utskiftning eller ombygging til. Og med sin opprinnelse . Navn på borettslag eller sameie.


Skriv ca tall hvis du er usikker. Made with FlippingBook. Vector – installert i Kolsåstunet borettslag.


Da er det klart at naboer, borettslag og sameier som har protestert mot høydene og . Nei til dugnad: Den dagen borettslaget begynner å snakke om felles hager.

Stolmakergata Borettslag. Voksenskogen Borettslag. Jerpeskogen Borettslag. Svarttrostskogen Borettslag. Lørdag skrev Rogalands Avis om beboere i Sølvspennetunet borettslag som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.