tirsdag 28. april 2015

Hunton isolasjon

Varmelagringsevnen er utmerket, og isolasjonsplatene kan brukes i vegger og . Fornybar isolasjon laget av trefiber som enkelt blåses inn i konstruksjonen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Platene er miljøvennlige, resirkulerbare og formstabile.


Hunton satser stort på å gjøre miljøvennlig trefiberisolasjon bedre kjent.

Til sammenlikning koster 100mm glava 4på byggmax, så hunton er en god del dyrere, men samtidig er ikke isolasjon noen enormt stor del . Trefiberisolasjon forhindrer . Hunton trefiberisolasjon Plater kan brukes både til gulv, tak og vegg, både på nybygg og til rehabilitering. Er du den rette personen . Hunton Fiber AS er blant Europas ledende produsenter av porøse trefiberplater. Med visjonen Vi skal være den mest anbefalte produserer og . Velsignet isolasjon i Vestfold. Isolasjons materiale av trefiber utmerker seg med .

Etterisolering av gamle bygg kan være en utfordring. I middelalderkirken i Fon valgte man organisk . SammendragBruken av og produksjon av trefiberbasert isolasjon er liten i Norden i forhold til resten av Europa. Vi hadde aldri hørt om trefiber som et alternativ til vanlig isolasjon , sier familien fra. Isolering med tre – nytt i Norge? Hvorfor isolere med tre?


Markedstrender og muligheter i Norge. Søknad om utslippstillatelse. Her kom de i prat med en rådgiver fra Hunton som fortalte om trefibrenes kvaliteter og fordeler i isolasjon. Informasjonen er tilrettelagt av.


Prosessmedarbeidere, plater og isolasjon. Når isolasjonsprodusenten Hunton bygger ny fabrikk på Gjøvik er målet å redusere klimaavtrykket til et minimum. Anledningen for tilbakeblikket var forskernes gode lab-resultater for bruk av trefiber – bittesmå trefliser – som isolasjon i norsk klima.


Byggevarer - Produksjon. NTI er således en ende-til-ende leverandør fra produksjon av trefiberisolasjon fra flis, til ferdig blåseisolert bygg. Hunton leverer isolasjon laget av trefiber, mens Rockwool sine løsninger er basert på steinull. Isopor Hos oss finner du et bredt utvalg av isopor fra Jackon, som .

Massivtre har i seg selv en viss isolasjon , men byggeforskriftene krever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.