mandag 27. april 2015

Herdet glass bordplate

Stilig og robust glassbord med pulverlakkert aluminiumramme samt glassplate i herdet glass. Salongbord med avtagbar bordplate i sotfarget, herdet mm glass. Understell i mørkt tre.


Med et annet understell kan det . Ligger glassplaten på en bordplate med helt anlegg så er det mye som går an, men det er best at den er herdet.

Er det derimot en glassplate. IKEA er kjent med at bord av herdet glass kan eksplodere. Hun var ikke hjemme da glassbordet hennes fra IKEA eksploderte i tusenvis av . Denne bordplaten i herdet glass er ideell for spisebor kaffebor hagemøbler osv. Den kan også brukes til å holde den eksisterende bordplaten ren og ripefri.


LINNMON bordplate , hvit. GLASHOLM bordplate , glass, sekskantmønster.

Med vinkler og hjørner, er dette bordet med glasstopp et moderne og minimalistisk design. Det kan passe inn i ethvert interiør. Herdet glass som ofte er i stekeovner, glassbord og den type ting kan implodere om de blir utsatt for ytre stress som et slag eller lignende.


Og det faktum at det er herdet glass gjør at det eksploderer, og ikke går. Spenninger i glasset som skyldes . Et høyt bord og komfortable stoler med nedfellbar rygg gjør denne gruppen perfekt for lange middager og sene kvelder. Bordet har bordplate i herdet glass.


Sengebord Linax i metall svart med en bordplate i herdet glass. Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp. Glassplaten må være gjennomsiktig, herdet glass slik at den tåler relativt mye. Størrelse: Høyde cm. Stol Madrid i modell som kan stables, med ramme i pulverlakkert stål og sete i slitesterk . Aluminium - Herdet glass.


Vi har nå bordplate herdet glass fra Finn. Relaterte blogginnlegg.

Et stilrent og fint hagebord med rette linjer og bordplate i glass. Bord i stål og herdet glass. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Bordplate med mm herdet glass.


Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.