mandag 27. april 2015

Granitt benkeplate ikea

Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk. Bufret Med våre spesialtilpassede benkeplater får du større frihet til å skape et kjøkken som passer nettopp deg. Om du ønsker en underlimt kum, avrundede hjørner, en bardiskløsning eller kanskje en benkeplate med kantlister for et mer personlig preg, hjelper vi deg med å oppfylle din kjøkkendrøm.


Du velger selv lengde og . Hver benkeplate er unik.

Kom og se på benkeplatene på vår hjemmeside. Ut i fra dette virker det som om IKEA underskap skal tåle greit at det ligger en granittplate oppå. Tåler en rekke med underskap 1bevegelige kg på ett vangepar, tåler den også noe under statiske kg per meter. En påstod at IKEA granitt benkeplate er hult ut og fylt med et lettere materiale, men jeg har . Monterte en sånn steinplate i min tid på ikea og jeg må si at platene var mye sprøere enn jeg hadde håpet på.


Lett å slå av et hjørne hvis man var for hardhendt under montering. Andre plater (både kompositt og granitt ) som jeg har erfaring me har vært mye enklere og montere og de tålte også mer . Det skal kanskje ikke mer til enn en ny benkeplate og noen strøk med maling for å få følelsen av å ha et nytt kjøkken.

Men før du tar mål og kaster ut den gamle benkeplaten , bør du notere deg et par ting. De mest vanlige benkeplater er av laminat, rustfritt stål, tre eller stein. Av de sistnevnte kan vi nevne granitt , kvarts og marmor, og alle disse materialene er svært godt egnet som benkeplater for kjøkkenet. Heltre er et slitesterkt materiale å bruke som plate på kjøkkenbenken, men den krever også jevnlig vedlikehold for å holde seg pen.


Mørke farger vil kunne holde seg fine lenge, og granitt er for mange et godt alternativ. Av de som velger tre går rundt – prosent for eik. Vi selger også noe ask og amerikansk eller europeisk valnøtt.


Men naturlig eik er det mange som vil ha, blant annet fordi de gjerne har det i gulvet, . Laminat kan være det aller billigste, fra under tre hundrelapper for en standard benkeplate på Ikea eller hos byggevarehuset, til priser på flere tusen per meter hvis du velger de mest eksklusive . Velg benkeplater mellom laminat, kompaktlaminat, heltre, Avonite eller Quartz. Du kan få dine benkeplater tilpasset helt etter dine behov og ønskemål. Laminat er et materiale som egner seg spesielt godt til kjøkken, fordi overflaten er holdbar og enkel å vedlikeholde. Sammen med ulike typer.


Solid og vedlikeholdsfritt. Benkplater i komposittsten er et forholdsvis nymotens produkt. Produktet består av knust kvarts og tilsetningstoffer(lim, fargestoff o.l).


Denne flytendes massen blir lagt i former og støpt til benkplater på standard mål.

Ekstremt slitesterk, samt vedlikeholdsfri! Slow motion video av benkeplate produksjon på verkstedet til Røyken Granitt AS. IKEA heltre, dersom du skal ha spesiallaget med underlimt vask etc.


Superfornøyd med disse, kom og målte opp etter to dager, ferdig installert . Stor undersøkelse om benkeplater til kjøkkenet. FOTO: JONAS HAARR FRIESTAD Alle disse materialene kan du bestille som benkeplate i ditt nye kjøkken. Underst et knippe forskjellige granittkvaliteter.


Så et stykke amerikansk valnøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.