onsdag 1. april 2015

Gassbål ute

Gassbål for utendørs bruk. Ta turen innom vår butikk for å se de unike gassbordene. Leveres i flere størrelser og farger.


Med Faber MatriX-serien kan du selv designe peisen helt etter egen smak. Alt du trenger å vite om peis utendørs.

Hytte, hus eller leilighet . Denne elektriske terrassevarmeren er praktisk og flyttbar for deg som elsker å nyte lange sommerkvelder ute på terrassen. Må si jeg ikke hadde trua på gasspeis, men der tok jeg grundig feil! Lett å bli betatt for oss som liker å kose oss ute. Dersom drømmen er et åpent gassbål med gode flammer og elektronisk styring med fjernkontroll, er dette produktet for deg.


Kan leveres med keramiske kubber . Eksklusivt peisbord – De lange utendørs kveldene trenger ikke bli kalde lenger.

Peisbordet går på gass og gir deg varme og koselige stunder. Vi anbefaler Exhausto røyksugere for avgass fra alle typer åpne gassbål og peiser. Dette systemet sørger for å stenge gasstilførselen hvis det ikke er tilstrekkelig . Se det store online utvalget av Bålplasser og tilbehør hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Bålplasser og tilbehør her.


Forleng utesesongen i et hyggelig og trivelig miljø. Kun fantasien setter begrensninger for hvordan du vil innrede med gassprodukter. Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn. Rørlegger - Spesialfelt . Bufret Lignende Peiser.


Mangler: gassbål Varmeforum AS on Instagra“Utendørs gassbål. Fantastisk brennkammer. Her kan man ha glass på sider .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.