fredag 24. april 2015

Foring dørkarm

VIDEO: Denne gamle, gode døren er funnet på et loft, og må derfor ha en ny karm før den kan settes opp. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre foringer. Du finner også alle de ulike variantene av våre foringer i oversikten.

Ta bort lister og foringer på døren for å finne riktige mål. Sådan udskifter du selv døre og dørkarme - Duration: 12:37. Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu.


Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelse.

Dørsettet inneholder to stykk 22mm dørkarm, samt et overstykke på 11mm. Karmen er laget for å tette mellomrommet mellom karm og vegg, og festes . DØRKARMER, FORINGER OG SPIKERFRIE LISTER. Vi er utrolig glad og ikke så lite stolt av å kunne presentere et spikerfritt foring og.


I produktspekteret finner du også vår nye dørkarm, som er spesialtilpasset . Jeg har en dør og dørkarm jeg har lyst til å bytte ut med en slett foring å ikke ha dør der lenger. Men jeg vet ikke åssen foring som passer til .

Ved å skifte ytterdør gir man fasaden en ansiktsløftning. Har du tenkt til å skifte vinduene på huset? Hos MAXBO finner du alt det du trenger - både foringer og vindusbrett. Snekker Vi trenger montering av sokkel og foring rundt oppvaskmaskin og kjøleskap.


I tillegg trenger vi montering av dørkarm og lister rundt døråpning. Terskelutforinger i eik lakkeres med klarlakk (glans 10). Lage foring i dørkarm mellom stove og Gamleheim, evt skifte dør og karm. Dessuten trengs foring i lister, og det går med ti meter lister for å få dekket dørkarmene på begge sier. Før montering i vegg skrues sidefelt og dørkarm sammen.


Utforing innvendig leveres som komplett foring. Generellt : Det er klint på noe masse i hjørner osv i en hel annen farge. Løft av dørbladet og fjern foringen på begge sider av karmen. PASS PÅ AT SKRUENE SOM BRUKES MELLOM DØRKARM OG SIDELYS IKKE ER FOR .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.