fredag 3. april 2015

Flat takstein

Flat takstein er i vinden som aldri før. Flere og flere får øynene opp for det spennende, stilrene uttrykket huset får med flat takstein. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Flate takstein til moderne hus. Monier kombinerer tradisjoner med det moderne i de flate tegltaksteinene Turmalin og Zanda Minster.

Med flat takstein får huset et stramt og stilrent utseende. Denne passer særlig godt på moderne hus i funkis-stil, men kan også være spennende kombinasjon på . Vår takstein for moderne arkitektur! Denne taksteinen gir arkitekten muligheter som ikke fantes tidligere. Med Carisma kan du skape en skiferlignende tak som . En årsak var at krum takstein ble forbudt i flere byer fra slutten av.


Eventuelle gnister ville dermed bli stoppet på et tak med flat takstein.

Det var Gunnar Knudsen, senere statsminister, som patenterte flat takstein 8. Vi skal endelig få et nytt tak og har tittet litt hvilken takstein vi skal få. De ser jo nesten like ut, bortsett at Benders har en helt flat stein og . Passer meget godt på moderne hus i funkis-stil, men . En flat takstein for moderne arkitektur. Gir et tak med rene linjer og funkispreg. Dette er et roligere og mer kostnadseffektivt valg enn skifer og tilsvarende. Glasert tegl takstein , flat , mansard i falset platetekking, belagte stålplater, beslag,.


Takstein og takpanner er stein som brukes til taktekking. Skiferstein er flat , mens tegl– og betongstein også kan ha krum form, med eller uten falser. Formatet har et enestående uttrykk fra tidlig forrige . Bender Carisma er en flat takstein med ett skiferlignende utseende.


Carisma legges i forbandt, noe som gir ett spennende liv i taket. Du kan velge mellom to . I over år har vi levert takstein av høy kvalitet til hele østlandsområdet. Flat dobbeltfalset takstein i stort format, som legges i forband.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.