torsdag 2. april 2015

Bjerkehaugen borettslag

Endring av vedtektsdato. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Prosjektleder: OBOS Prosjekt AS. Arkitekt: Thams og Gaare Arkitektkontor.


Entreprenør: S-Bygg AS.

Boligbyggelag og borettslag. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Aksjekapitalen er på NOK 0 . Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i BJERKEHAUGEN BORETTSLAG. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner i BJERKEHAUGEN BORETTSLAG, dra nytte av ditt profesjonelle nettverk og bli ansatt.

Basert på en privat ide for nærområdet. Hjemmeside: Gå til hjemmeside. Skråningen borettslag: Utvendig drenering og fuktsikring av rekkehus, samt etterfølgende istandsetting av grøntanlegg. Gull i begge ender mon tro?


Nyåpnede Bislett Kebab finnes på . Den videre utbyggingen, Kalbakken II- omfattet blokkene - 2 samt - 34. Først etter at man forlot tanken om at alle blokkene tilhørende Kalbakken II og III skulle være et borettslag , ble det funnet . Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse, . Beskrivelse av borettslaget. I tillegg kommer tjenesteleilighet.


Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører er Egil Havre, regnskapssjef i . BOLIGBYGGING: Pionér med utsikt BYLIV: Bier i borettslaget SMART: Tørkeskap sparer strøm MILJØ: Stolte av ny bakgård KRAFT: OBOS satser på vannkraft PRIS: Fargerikt på Kalbakken. Borettslaget består av 2andelsleiligheter.


Groruddalens glassmester verksted tlf.

Development Solutions AS. Nedre Kalbakkvei 9Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.