fredag 3. april 2015

Avløp vaskemaskin vannlås

Er det vanlig å ha noen form for vannlås i avløpsrøret til en vaskemaskin ? Avløpsrøret til vaskemaskin skal gå i vegg ned til gulv og et 90 . Lager bad/vaskerom, og må plassere avløp til vaskemaskin. Purus NO/; Produkter/; Innomhus avløp/; Vaskemaskintilkoblinger. Purus har et komplett sortiment for utløp fra oppvask- og vaskemaskin. Vannlåssett Servant/vaskemaskin 1/4”/40x40x6mm, hvit.


Vannlås til bidé og toalett, vannlås til vaskemaskin og sluk.

En vannlås benyttes i sluk og avløp for å hindre at kloakkgass og lukt trenger opp fra rørsystemet. Brukes til å koble vaskemaskinen til avløpssy. MM PP Purus kombivannlås 1/X mm , Hvit. Har en vaskemaskin som er koblet til ett veggavløp.


Har sett på nettet at det finnes vannlåser der det er mulig å koble på avløpsvann fra . Produktet er beregnet for montering mot 40mm ABS/PP rør, som ikke følger med. Dimensjon: mm; Farge: Hvit; Artikkelnummer .

Vaskemaskinavløp m/rør til vegg, vaskemaskintrakt med vannlås, mm NRF. Vaskemaskinavløp, vaskemaskintrakt med vannlås, 32mm NRF 4516432mm. Produktnavn, Falu Vaskemaskinavløp – vaskemaskintrakt med rett vannlås, tilkobl.


Eleganta vannlås med lang forlenger- og avløpsrør, stor. Avløpssett for oppvaskmaskin med vannlås, hvit, Faluplast. En vannlås er en konstruksjon som benyttes i sluk og avløp for å hindre at kloakkgass og lukt trenger opp fra rørsystemet.


I tillegg inngår avløpstrakt, vaskemaskintrakt, toppstykker, gjengedeler og rosetter . Få deg et avløpsrør med vannlås, slik at du slipper lukten ifra kloakken som kommer opp igjennom røret. Tilpasse rør til vannlås, tilførsel og avløp for oppvaskmaskin. Rørlegger Installasjon av vannlås for vaskemaskin (2×) Reparasjon/bytte av utekran Installasjon . Avløpet fra vaskemaskin koples rett til sluk som går rett til kloakken.


Sluken har selvfølgelig en vannlås for å unngå stank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.