torsdag 23. april 2015

Ask benkeplate

Førsteklasses sortering i svært høy kvalitet til ekstra lav . Solid og slitesterk benkeplate av ask som f. Enkel rengjøring, rikelig med . Produktet finnes også i andre dimensjoner. Les om vilkårene i garantiheftet. Treslaget Ask er Europesik og har en hardhetsgrad på 760.

Våre bekeplater av ask kan leveres ubehandlet eller oljet, og er oftest brukt som benkeplater. En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten. Massivt tre er et naturlig . Vi skal ha lys Askparkett i det meste av bolig inkludert stue og . Ubehandlet og rette kanter. Platene er pusset med korning 120.


Alle platene er pakket enkeltvis i plast.

Ikke bare bør en benkeplate være praktisk og av høy kvalitet, den skal se. En vakker benkeplate hever et hvert kjøkken og har etter hvert blitt en sentral faktor i planleggingen av et nytt . Heltre benkeplater er et levende materiale og er, i dobbelt forstan et naturlig valg for mange. Mørkt kjøkken med lys, ask brunkjerne heltre benkeplater. Ask benkeplate som er solid og slitesterk og kant brukes til mer enn kun kjøkkenet. Klikk for å se hele vårt utvalg av benkeplater.


Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte . Rowan møbelsett består av to underskap med to skuffer med dempelukking. Laminert benkeplate med trestruktur i grå ask. To stk bolleservanter i . Vi kan levere benkeplater i heltre eik.


Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående. Heltre tilfører innredningen. Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet.


Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer.

Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. Fronter, sider og benkeplate er skåret i graders vinkel, og møtes i pene. HTH lanserer nå to nye fronter, begge med med ask i fokus. Se vårt utvalg heltre benkeplater i ulike tresorter som eik, ask , valnøtt og bambus, med ulike overflatebehandlinger.


Jeg har kjøpt en benkeplate i heltre ask som er oljet tre ganger med biofa hardvoksolje for benkeplater. Damptesten ble utført ved å etterligne en faktisk situasjon: Når du åpner en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.