tirsdag 24. mars 2015

Trillebår selvbygger

Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet. Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Fiskars Trillebår selvbygger 011G Trillebåren for selvbyggere og entreprenører, en kraftig og robust bår med helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i 32 .

Robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere og entreprenører. Trillebåren har galvanisert stål med lakkert overflate.

Helpresset galvaniser kasse og rørunderstell i mm galvanisert/lakkert stål med tippebøyle. Vi selger vår FISKARS TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G, lik den de selger her . Klassisk selvbyggerbår fra Fiskars selges. Trillebåren er svært stødig og rommer liter, passer til det meste.


Se beste pris på Fiskars Trillebår liter. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Dette er originalen som har skapt begrepet selvbygger båren.

Varetekst: Fiskars trillebår selvbygger 011G. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Trillebåren for selvbyggere og entreprenører.


En kraftig og robust trillebår som leveres umontert, med helpresset galvanisert kasse og . Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp trillebår selvbygger billig i nettbutikkene. Fiskars skriver: Robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører. Helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i mm galvanisert/lakkert stål med . En robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører. Skal større last flyttes så er det denne trillebåren det . Trillebår Selvbygger 011G 1700011G Pakkestr.


Trillebår Allround 012G 1700012G Pakkestr. Trillebår bygg og betong 014G 1700014G Pakkestr. Trillebår - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Du kan kjøpe fiskars trillebår selvbygger 011g hos Jernia Stormarked Karmøy. Kjøp HJULSETT TIL TRILLEBÅR - RAVENDO online hos BAUHAUS. Punkteringsfri hjulsett med stiver og bolter til selvbygger-projektet fra . Kraftig og solid trillebår for selvbyggere og entreprenører.


Kellen garden trillebår selvbygger- båre. Solid selvbyggerbåre med dyp og romslig kasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.