fredag 20. mars 2015

Standardmål garasje

Enkelgarasje er garasjer med plass til en bil, og eventuelt en bod. Garasjebredden på enkelgarasjer er på 3eller 380. Dersom du ønsker bod i bakkant, anbefaler vi at du forlenger garasjen ut over standardmålet på 560.


En lengde på 8vil gi en romslig garasje med bod i . Da kan du vurdere følgende alternativ - 6x 7eller 6x 800. Man kan selvfølgelig få bredere enkeltgarasjer og dobbelgarasjer. Om du ønsker å maksimere garasjen ut ifra kommunens generelle krav på .

Ser de minste garasjene ofte har 3m innvendig mål. Vi vurderer en garasje som er m dyp og meter bred. Hva er maksimal lovlig størrelse på en garasje? En garasje er en bygning til å oppbevare kjøretøy eller fartøy i. Når en garasje er ment for luftfartøy kalles den gjerne hangar. Følgende størrelser er standard mål: Vi kan også levere andre mål.


Etter mange år med oppussingsarbeider av sveitserhuset står nå endelig garasjen for tur. Alt hadde vært så mye lettere om vi hadde en dobbelgarasje fra Dag 1 .

I 20feiret vi to jubileum, både år siden Ruud Kassefabrikk ble startet og år som Hurdalgarasjen. Saksbehandlingsregler for ulike typer carporter og garasjer. Eksempel på frittliggende garasje med carport og bod.


Lysåpningen er størrelsen på garasjeåpningen, der porten skal plasseres- bredde og høyde (A og B) Portens bredde bør . Er det noen som har kjøpt Tesla model s som må parkere i ein så smal garasje, går det fint? Er eineste mulighet for å få ladeplass i borettslaget . FØLER SEG LURT: Samboerparet Kenneth Jacobsen og Yvonne Bratein stolte på megleren, og trodde de kjøpte en garasje med standardmål. Porten bygges etter nøyaktige mål på eksisterende garasje, og konstruksjonen oppfyller kravene til EU-Norm 13241-: 2005. Partner Porten AS er leverandør av garasjer og garasjeporter.


Vi leverer garasjer og garasjeporter i standard størrelser og etter spesielle mål. Hamco Bygg er en av markedets ledende på garasjer, og leverer over hele landet. HamcoGarasjen kommer i alle størrelser, og kan tilpasses etter ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.