tirsdag 24. mars 2015

Skumring farge

Produkttype: Toppstrøk. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Har malt gangen med fargen skumring , og den fremstår som lys lavendel. Det er et blyglassvindu med.


Jeg vil finne et produkt i denne fargen. Få et bilde av det før du maler det, med Visualizer 3.

Du kan hente fargeinspirasjon . Badet har fått farge Lys Varde på vegg og farge Varde på lister. Jeg har et kjøkken og en stue som skal males. Slette vegger, Ønsker lys grå farge å veggene. Kjøkkenet er mørk grå og hvit benkeplate, så må . Har man eik i original farge , må man ta stilling til om man ønsker en.


Vi har lyst på en helt lys grå- farge som ikke brekker i brunt eller blått. Vi brukte fargen skumring i flere rom i huset vi nettopp bygget, veldig . Grå er en nøytral farge som kan fremstå som blå, grønn, rosa og lilla.

Er fargen veldig lys kan den oppfattes som hvit. Dette er også den fargen. Skal nå bestemme farge og lurer. Drømte om farger for andre natten på rad! Hei, Vi maler en reol om dagen og har valgt oss ut hvit og lysgrå.


Hvitfargen vi har valgt er bomull. Vi startet med lysgrå fargen skumring , men . Fargen som er her fra før er altfor gul(vet ikke helt hva den er). Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


Skumring S100-N er en enda lysere . Hei Maria Ja det er lurt å holde seg til samme farge på lister,dører,karmer og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.