torsdag 26. mars 2015

Ravnkollbakken borettslag

Besøksadresse: RAVNKOLLBAKKEN 1-03Oslo. Styret vil også legge fram ideer fra gruppa som er nedsatt for å se på bruk av. Ravnkollbakken 4 som borettslaget kjøpte etter ekstraordinær generalforsamling .

Ravnkollen borettslag er et andelslag hvor andelseierne i fellesskap eier. Ravnkollbakken i samsvar med kunngjøring. Tiurleiken Borettslag Styret: Ravnkollbakken 16. Besøksadresse: ODVAR SOLBERGS VEI 66-10301 .

Beliggenhet, 4-roms andelsleilighet beliggende i 4. Leiligheten er beliggende i et veletablert og . De seks borettslagene er knyttet sammen med et nettverk av gangveier, med en. Odvar Solbergs vei, Sverre Iversens vei og til slutt Ravnkollbakken, . Siden forrige ordinære generalforsamling har borettslagets tillitsvalgte vært: Styret.

Borettslaget er medeier i Sameiet Romås Vaktmestersentral, som ivaretar vanlig vedlikehold i borettslaget. Vaktmesteren vår heter Antares Andersen, og har . Ekskrementer dyr etterlater seg på borettslagets område, må fjernes umiddelbart. Den som passer dyret, må ha full kontroll over dyret, og all . Tiurstua er nå pusset opp, og klar for utleie. Dere må lese de nye utleiereglene her, og benytte søknadsskjema for leie. I tillegg har borettslaget anlegg på følgende adresser: Ravnkollbakken 3 3 4 5 6 Postnummer 09OSLO.


Emanuelfjell borettslag er ett borettslag på Romsås i Oslo. Den ligger flott til øverst i Ravnkollbakken, der lysløypa inn i marka starter. Velkommen til Ravnkollbakken - en romslig roms andelsleilighet i et rolig og. Kontaktinformasjon for Tiurleiken Borettslag Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Borettslaget ligger høyt og luftig med Lillomarka som nabo med yppelige tur og friluftsterreng. Samtidig med at han flyttet til Elverum, fikk han for to år tillatelse av borettslaget til å fremleie sin leilighet i Ravnkollbakken 21. Politi og brannvesen ble tilkalt til en brann i Ravnkollbakken på Romsås. Styreleder i Ravnkollen borettslag, Steinar Hansgaar kjenner ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.