tirsdag 31. mars 2015

Peis med stålpipe

Den er enkel å montere med ferdige moduler, og hele jobben kan gjøres på en dag. De fleste moderne frittstående ildsteder kan monteres uten brannmur. Med en toppmontert stålpipe blir inngrepet i bygningen minimalt.


Vi har lang erfaring med stålpiper. Med vårt kalkuleringsprogram kan du selv beregne hva slags stålpipe du trenger - Nordpeis.

I de aller fleste tilfeller kan pipe, ovn, peis eller peisovn monteres samme dag. Pipa kan enten gå opp og ut gjennom taket, eller ut gjennom veggen og opp på yttersiden. Den kan leveres i flere farger, . Stålpiper og ovnstilbehør.


Vi ønsker at du skal være fornøyd med din vedovn - lenge. Derfor tilbyr vi forskjellig ovnstilbehør for at du skal kunne ta vare på din vedovn eller peis på best mulig måte. Her finner du alt fra stålskorstein, gulvplater og røykrør til peissett, vedkurver, askehåndtering og kjemikalier.


Den passer like bra i nye som gamle boliger, og den er enkel å ettermontere.

Har du lyst på en dreibar peis midt i stua, så er stålpipe en perfekt løsning. Du kan også montere flere ildsteder på en enkelt Jøtul stålpipe. Vi hjelper deg gjerne med å finne løsninger . Unsubscribe from Nordpeis AS? En ovn eller peis skal fungere hundre prosent tilfredsstillende om du skal få fullt utbytte av den – både med tanke på varmeytelse og sikkerhet.


Mange Nordpeis-modeller har et eksternt pipeløpe som gjør at ildstedet kan plasseres hvor som helst i rommet. Peisovn og stålpipe forlenger hyttesesongen. Når regn og sludd pisker mot rutene, varmer ovnen opp hele hytta – rent og miljøvennlig.


Våre stålpiper kan tilkoples opptil ildsteder pr pipeløp, avhengig av type system. Les mer om våre stålpipesystemer for bolig og industri her. Jeg har gått til innkjøp av en vedovn Jøtul 37 og skal montere denne på en eksisterende stålpipe Selkirk 304.


I dag har jeg en Jøtul ovn med høyde cm. Hadde tenkt å ha pipe kun til eventuell behov eller ønske om det senere. Med tanke på romløsningene så er det ikke mulig å integrere pipa i noe så den må være synlig. Spørsmålet mitt er om det går ann og ha klargjort stålpipe integrert i taket uten å måtte koble til peis?


Tenker da ned til etg.

I stuen er det montert en ovn med toppmontert stålpipe. Jeg er usikker på produsent. Den står på en mindre pen glassplate som igjen står på et mindre pent gulv. Jeg ser ingen enkel teknisk løsning på å fjerne peisen under oppussingen, og planen så langt er å bruke makt. Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser.


Hva gjør jeg dersom jeg ikke har pipe? Hos Seljord Varmeservice kan du få montert både peis og pipe på bare én dag. Se gjerne på en av pakkeløsningene vi har med peisovn og stålpipe. Vi tilbyr også et stort spekter av biopeiser uten pipe. Det gjør oss i stand til å skreddersy optimale løsninger, tilpasset det enkelte prosjekt.


Vi leverer også stålpiper. Et fleksibelt system som gjør det mulig å plassere peis eller ovn nær sakt hvor som helst. Nordpeis ventilert stålpipe er en teknisk riktig installasjon i forhold til nye byggforskrifter.


En stålpipe er dessuten en rimelig løsning som. Dårlig trekk er et velkjent problem og skyldes oftest et undertrykk i boligen. Moderne, tette boliger med mekanisk ventilasjon har særskilt behov for friskluftstilførsel direkte til ildstedet. Ventilert stålpipe har en ekstra kanal som fører . Kanskje ikke så rart, siden vi har det kaldt store deler av året.


Mange som ikke har et ildsted hjemme har derfor dette høyt opp på ønskelisten. Men vil peis , ovn eller nykommeren stålpipe passe best hos deg? Det er flott å se på en ovn eller peis som brenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.