torsdag 26. mars 2015

Noen å snakke med

Mange av LEVEs fylkeslag har en kontakttelefon. Dette er ingen krisetelefon, men det er flere steder du kan henvende deg hvis du trenger noen å snakke med. En krisetelefon for deg som har det vanskelig og trenger noen å snakke med.

De har også en chattjeneste (man-søn 10-20) og en . Har du behov for noen å snakke med i en vanskelig situasjon? Da kan disse numrene være til hjelp for deg. Dersom du er gravid og ønsker å snakke med noen, kan du også ta kontakt med jordmor på helsestasjonen, fastlegen, eller med Rådgivningstjenesten for . Sterke følelser er vanlig i ungdomstiden, og de aller fleste har det vanskelig med tanker og følelser i perioder.


Dere snakker i et privatchatrom og du kan se bilde på den frivillige du snakker med i vinduet som. For livet blir faktisk litt lettere når du har noen å snakke med! Kirkens SOS tilbyr tid og oppmerksomhet til alle som trenger et medmenneske å snakke med. Mental Helse sine tjenester er for alle som trenger noen å snakke med eller skrive. Har du et spørsmål i forhold til arbeid eller har du behov for noen å rådføre . Vi har taushetsplikt, og du kan dele, spørre, undre, klage, gråte eller . Jeg har i den siste tiden hatt behov for å snakke med noen om poblemene mine.


Problemet er at jeg ikke vet hvor jeg skal gå.

Her kan du finne en liste over noen du kan ta kontakt med for å snakke. Spør om å snakke med psykiatrisk legevakt eller annen psykologtjeneste. Det finnes mange steder å henvende seg dersom du trenger noen å snakke med. Hos oss er alltid noen på vakt: Hverdager, helger og helligdager.


Alle trenger noen å snakke med en gang i blant. Røde Kors har en hjelpetelefon for barn og unge opp til år, hvor du kan ringe mandag-fredag kl 14-hvis du trenger noen å snakke med. Omveltningen fra en sivil til militær hverdag innebærer en stor forandring for de fleste. Jeg er en jente på år som sliter veldig psykisk etter overgrep og trenger noen å snakke me men anonymt her eller per Mail. Alle som har bruk for noen å snakke me er velkommen.


Mange sliter med relasjoner, livskriser, angst, . Dette snakkerommet skal fungere som en møteplass for ungdom, som har en mor eller far med psykiske problemer. Snakkerommet er ikke ment som et tilbud .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.